Oldalunkon cookiekat használunk, hogy minél jobban hozzád illő felhasználói élményben legyen részed. További részletekért kattints ide!

Rendben
Termékek Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

1. Adatvédelmi nyilatkozat
Az Ön által megadott adatokat Buri Krisztián e.v. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki Buri Krisztián e.v.-tól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

2. Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy Buri Krisztián e.v. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.asvanycenter.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.
 

A szolgáltató neve: Buri Krisztián e.v.
A szolgáltató székhelye: Debrecen
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@asvanycenter.hu
A szolgáltató cégjegyzékszáma: 40143893
A szolgáltató adószáma: 66872005-1-29
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Debreceni Járási Hivatala Okmányirodai Osztály
A szolgáltató telefonszáma: 0630/5038788
Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH - 84353/2015, NAIH - 84528/2015
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu