Termékek Menü

Álomfogó medál féldrágakövekkel

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.490 Ft

Álomfogó medálok választható féldrágakövekkel; ametiszttel, rózsakvarccal és holdkővelAz indiánok szerint, az álomfogó kiszűri a rossz álmokat és csapdába ejti őket, míg a jókat átengedi. Az álomfogó medálokat nem szükséges éjszaka viselni, napközben, mikor viseljük őket kapcsolatot létesítenek az elménkkel, így az alvásunk alatt segítik a pozitív álmok kiteljesedését. Mérete: 10 cm hosszú és 3,5 cm széles. Súlya: 10 g. A medál lánccal együtt kapható!   Az alábbi listából válassza ki azt az ásványt, amellyel meg szeretné rendelni az álomfogó medált! A további képek között megtekinthető a másik két féldrágakővel készült álomfogó medál is.

Kapható választék:
Választott féldrágakő:

Leírás

Az álomfogók hagyománya egy észak-amerikai indián törzsből származnak. Az álomfogó valamilyen anyagból kialakított kör, mely különféle anyagokkal van feldíszítve. Jelen esetben a legismertebb ásványokkal, például az ametiszttel és a rózsakvarccal. Az álomfogó medálokat nem szükséges éjszaka viselni, napközben, mikor viseljük őket kapcsolatot létesítenek az elmékkel, így az alvásunk alatt segítik a pozitív álmok kiteljesedését. Az indiánok szerint, az álomfogó kiszűri a rossz álmokat és csapdába ejti őket, míg a jókat átengedi.

Ametiszt: "Az ametiszt elűzi a gonoszt és élesíti az elmét" (Leonardo da Vinci). Da Vinci szavai is jelzik, hogy már a középkorban is kiemelt szerepe volt az ametisztnek az ásványok között. Legkedveltebb szerencsekő: szerencsét hoz és véd a rontásoktól. Az ókeresztény egyházban is hittek az ametiszt józanító tulajdonságában. Az ametisztet a püspökeik számára elérendő, emelkedett lélek szimbólumává tették, és hamarosan a püspöki jelvények közé került az ametisztgyűrű. Az ókori görögök azt hitték, ha ametisztcsészéből isszák a bort, az megvédi őket a részegségtől, ezért a kártékony hatások ellen védő ásványok egyike. A memória javítójának, kiváló akaraterő fokozó ásványnak tartják. Jótékonyan hat cukorbetegségre, elhízásra, valamint a hegyikristály és a rózsakvarc mellett az egyik legfontosabb immunrendszert erősítő ásvány.

Rózsakvarc: A rózsakvarc a három általános erősítő ásvány egyike. (hegyikristály, ametiszt) A kismamák és kisgyermekek védőköve. Különböző női betegségek megoldására is jótékonyan hat, valamint a terhesség folyamán kifejezetten ajánlott a használata. Bőrproblémák esetén is javasolt a használata, ugyanis enyhít a bőrproblémák okozta fájdalmakat. Mangán, titán és szilícium tartalmának köszönhetően vérszegénység esetén jótékony hatást fejt ki a betegség okozta problémákra. A rózsakvarc a szeretet köve, a nyugalom jelképe az ásványok között. A rossz időszakok idején, segítségével az ember képessé válhat átértékelni a szépség fogalmát. Ha rossz kapcsolatba kerül valakivel, ha kavarognak a gondolatok a fejében, ez a kő segít kiüríteni a negatív gondolatokat és visszaállítja a helyes ítélőképességet.

Holdkő: A holdkő leghatékonyabban méregtelenít és tisztít. Jótékony hatást fejt ki bakteriális fertőzések, valamint influenzás betegségek esetén is. Tisztító hatását lelki téren is kifejti, segíti a gondolatok tisztázásában, a helyes út kijelölésében és a felgyülemlett harag és düh lecsillapításában. Vese és vizelési problémák esetén is alkalmazható. 

További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő