Oldalunkon cookiekat használunk, hogy minél jobban hozzád illő felhasználói élményben legyen részed. További részletekért kattints ide!

Kategóriák
Ásvány ajándék szett
5.990 Ft

Ásvány ajándék szett

5.990 Ft

Ásvány ajándék szett, különleges díszdobozzal! Ha szép és tartalmas ajándékot szeretne szeretteinek, vagy akár saját részre, tökéletes választás!

A szett tartalma:

  • csúcsos csakra ásványok a 7 csakra köveivel: ametiszt, hegyikristály, lápisz, aventurin, jáspis, narancs karneol és tigrisszem
  • marokkövek: ametiszt, hegyikristály, lápisz, rózsakvarc, aventurin, jáspis, tigrisszem
  • díszdoboz masnival

Az ásvány csúcsok átlagos mérete: 3 cm magas és 1 cm széles
A marokkövek átlagos mérete: 1,5 cm magas és 1,5 cm széles

Gyártó: Ásványcenter

Leírás

A csakrákról...

A csakrák testünk energia központjai. Olyan helyek, ahol különösen erősen érezzük az energiáinkat, itt dolgozzuk fel a külvilág impulzusait. Kommunikációs központoknak, energia generátoroknak, az emberi test erőközpontjainak tekinthetjük őket. A csakra szó szanszkrit eredetű, amely India és a Himalája ősi szent nyelve volt. Jelentése: kerék, energiaörvény. A 7 csakra:

7. Korona csakra - színe a lila, a csakrához tartozó ásvány az ametiszt. A korona csakra a fejtetőn helyezkedik el, hozzá tartozó testrészek az agy, a koponya és a szem.

6. Harmadik szem csakra (más néven homlok csakra) - színe az ibolyakék és a fehér, a csakrához tartozó ásvány a hegyikristály. Ezen kívül a harmadik szem csakrához kapcsolható ásvány még a rózsakvarc, az ametiszt és a fluorit. A harmadik szem csakra a két szemöldök között helyezkedik el, hozzá tartozó szervek és testrészek az agy, a központi idegrendszer, a szem, a fül, az orr és az agyalapi mirigy. Ez a csakra a koncentrációért, az új ötletek születéséért felel, gondolataink itt alakulnak ki és a korona csakrában teljesednek ki.

5. Torok csakra - színe a kék, a csakrához tartozó ásvány a lápisz. A torok csakrához kapcsolható kék ásványok még: a türkinit, a kalcedon, a szodalit és az achát is. A torok csakra a torkunknál helyezkedik el, az önkifejezésért és a kommunikációért felel.

4. Szív csakra - színe a zöld és a rózsaszín, a csakrához tartozó ásvány az aventurin. A csakra ásványai közé tartozik a malachit és a rózsakvarc is, illetve a zöld jáspis és a zöld opál is. A szív csakra a szívünknél helyezkedik el, hozzá tartozó szervek a szív és a tüdő. Ez a csakra a kapocs a szellemi és a földi világ között. A szív csakrához tartozik a szeretet, az elfogadás, az önzetlenség... megtanulása.

3. Napfonat csakra (más néven köldök csakra) - színe a sárga és a világos barna, a csakrához tartozó ásvány a jáspis. A sárga karneol, a jáspis, a borostyán, a citrin szintén a napfonat csakrához kapcsolható ásvány. A napfonat csakra a szegycsont alja és a köldök között helyezkedik el, hozzá tartozó szervek és testrészek a gyomor, a hasnyálmirigy, a máj, a lép és a belek. Ehhez a csakrához köthető a problémáink, érzéseink feldolgozása.

2. Szakrális csakra - színe a narancs sárga, a csakrához tartozó ásvány a narancs karneol. A szakrális csakra a köldök és a farok csont között helyezkedik el, hozzá tartozó szervek a nemi szervek és a vese. Ez a csakra felel a párkapcsolatokért, a szexualitásért és a fizikai állapotunkkal is kapcsolatba hozható.

1. Gyökér csakra - színe a vörös és a barna, a csakrához tartozó ásvány a tigrisszem. Erősen a gyökér csakrához kapcsolódó ásvány még a jáspis, a korall, a gránát, a vörös karneol és ehhez a csakrához kötődik a füstkvarc is. A gyökér csakra a gerincoszlop végén helyezkedik el, hozzá tartozó szervek a csontok, a gerincoszlop, a belek és a vérkeringés. A gyökér csakra a "biztos pont", ennek a csakrának a feladata biztonságérzet megteremtése, a többi csakra működéséhez szükséges energia biztosítása.

Hogyan alkalmazzuk?

A különböző drágakövek jótékony hatásukat abban az esetben fejtik ki, ha érintkeznek velünk, a környezetünkben vannak. Azonban van néhány különösen hatásos, ajánlott technika:

  • Ital és fürdővíz energizálás (A megtisztított és energiával feltöltött követ helyezzük az italunkba, illetve a fürdővizünkbe.)

  • Párna alá helyezve

  • Kézbe fogva (Főként marokkővel, relaxáció közben.)

  • Gyógyítandó testrészre helyezve

Az ásványokat használat előtt érdemes megtisztítani: A követ fél órára tegyük tiszta, mindenféle tisztítószertől mentes vízbe, csak a kezünkkel öblítsük át, majd puha, lehetőleg fehér kelmén tegyük ki a napfényre, illetve holdfényre fél órára. Így a kő megtisztul, és energiával töltődik fel. Csak marokkövek esetén érdemes alkalmazni ezt a módszert, ékszerek esetén puha kelmével tisztítsuk meg részeit.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.