Kategóriák
Ásvány ajándék szett
5.990 Ft

Ásvány ajándék szett

5.990 Ft

Ásvány ajándék szett, különleges díszdobozzal! Ha szép és tartalmas ajándékot szeretne szeretteinek, vagy akár saját részre, tökéletes választás!

A szett tartalma:

  • csúcsos csakra ásványok a 7 csakra köveivel: ametiszt, hegyikristály, lápisz, aventurin, jáspis, narancs karneol és tigrisszem
  • marokkövek: ametiszt, hegyikristály, lápisz, rózsakvarc, aventurin, jáspis, tigrisszem
  • díszdoboz masnival

Az ásvány csúcsok átlagos mérete: 3 cm magas és 1 cm széles
A marokkövek átlagos mérete: 1,5 cm magas és 1,5 cm széles

Gyártó: Ásványcenter

Leírás

A csakrákról...

A csakrák testünk energia központjai. Olyan helyek, ahol különösen erősen érezzük az energiáinkat, itt dolgozzuk fel a külvilág impulzusait. Kommunikációs központoknak, energia generátoroknak, az emberi test erőközpontjainak tekinthetjük őket. A csakra szó szanszkrit eredetű, amely India és a Himalája ősi szent nyelve volt. Jelentése: kerék, energiaörvény. A 7 csakra:

7. Korona csakra - színe a lila, a csakrához tartozó ásvány az ametiszt. A korona csakra a fejtetőn helyezkedik el, hozzá tartozó testrészek az agy, a koponya és a szem.

6. Harmadik szem csakra (más néven homlok csakra) - színe az ibolyakék és a fehér, a csakrához tartozó ásvány a hegyikristály. Ezen kívül a harmadik szem csakrához kapcsolható ásvány még a rózsakvarc, az ametiszt és a fluorit. A harmadik szem csakra a két szemöldök között helyezkedik el, hozzá tartozó szervek és testrészek az agy, a központi idegrendszer, a szem, a fül, az orr és az agyalapi mirigy. Ez a csakra a koncentrációért, az új ötletek születéséért felel, gondolataink itt alakulnak ki és a korona csakrában teljesednek ki.

5. Torok csakra - színe a kék, a csakrához tartozó ásvány a lápisz. A torok csakrához kapcsolható kék ásványok még: a türkinit, a kalcedon, a szodalit és az achát is. A torok csakra a torkunknál helyezkedik el, az önkifejezésért és a kommunikációért felel.

4. Szív csakra - színe a zöld és a rózsaszín, a csakrához tartozó ásvány az aventurin. A csakra ásványai közé tartozik a malachit és a rózsakvarc is, illetve a zöld jáspis és a zöld opál is. A szív csakra a szívünknél helyezkedik el, hozzá tartozó szervek a szív és a tüdő. Ez a csakra a kapocs a szellemi és a földi világ között. A szív csakrához tartozik a szeretet, az elfogadás, az önzetlenség... megtanulása.

3. Napfonat csakra (más néven köldök csakra) - színe a sárga és a világos barna, a csakrához tartozó ásvány a jáspis. A sárga karneol, a jáspis, a borostyán, a citrin szintén a napfonat csakrához kapcsolható ásvány. A napfonat csakra a szegycsont alja és a köldök között helyezkedik el, hozzá tartozó szervek és testrészek a gyomor, a hasnyálmirigy, a máj, a lép és a belek. Ehhez a csakrához köthető a problémáink, érzéseink feldolgozása.

2. Szakrális csakra - színe a narancs sárga, a csakrához tartozó ásvány a narancs karneol. A szakrális csakra a köldök és a farok csont között helyezkedik el, hozzá tartozó szervek a nemi szervek és a vese. Ez a csakra felel a párkapcsolatokért, a szexualitásért és a fizikai állapotunkkal is kapcsolatba hozható.

1. Gyökér csakra - színe a vörös és a barna, a csakrához tartozó ásvány a tigrisszem. Erősen a gyökér csakrához kapcsolódó ásvány még a jáspis, a korall, a gránát, a vörös karneol és ehhez a csakrához kötődik a füstkvarc is. A gyökér csakra a gerincoszlop végén helyezkedik el, hozzá tartozó szervek a csontok, a gerincoszlop, a belek és a vérkeringés. A gyökér csakra a "biztos pont", ennek a csakrának a feladata biztonságérzet megteremtése, a többi csakra működéséhez szükséges energia biztosítása.

Hogyan alkalmazzuk?

A különböző drágakövek jótékony hatásukat abban az esetben fejtik ki, ha érintkeznek velünk, a környezetünkben vannak. Azonban van néhány különösen hatásos, ajánlott technika:

  • Ital és fürdővíz energizálás (A megtisztított és energiával feltöltött követ helyezzük az italunkba, illetve a fürdővizünkbe.)

  • Párna alá helyezve

  • Kézbe fogva (Főként marokkővel, relaxáció közben.)

  • Gyógyítandó testrészre helyezve

Az ásványokat használat előtt érdemes megtisztítani: A követ fél órára tegyük tiszta, mindenféle tisztítószertől mentes vízbe, csak a kezünkkel öblítsük át, majd puha, lehetőleg fehér kelmén tegyük ki a napfényre, illetve holdfényre fél órára. Így a kő megtisztul, és energiával töltődik fel. Csak marokkövek esetén érdemes alkalmazni ezt a módszert, ékszerek esetén puha kelmével tisztítsuk meg részeit.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.