Termékek Menü

Baglyos életfa medál hegyikristállyal

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.990 Ft

Mérete: 5 x 4,5 cm. Életfa medál bagollyal, hegyikristállyal. Az életfa köti össze a földi és égi világot, kapocs a természetes és a természetfölötti között, híd a fenti és lenti világ között. A bagoly a tudomány, a bölcsesség jelképe, valamint a nőiesség és a termékenység szimbóluma is.

Leírás

Milyen ásvány ez? Az ásványról...

A hegyikristály a kvarcok színtelen változata. Az ásványok közül az egyik legismertebb, legmeghatározóbb ásvány. Ezt bizonyítja, hogy számtalan hiedelem kapcsolható a kőhöz.  A görögök azt tartották, hogy a hegyikristályok az Alpok magas csúcsainak dermesztő hidegében felolvaszthatatlan jéggé fagyott vízből keletkeztek, ezért nevezték el az ásványt kristallosnak, azaz jégnek.

Mire jó?

A hegyikristályt omnipotens ásványnak, azaz mindenre jó, mindenre alkalmazható ásványként tartjuk számon. Kiváló immunrendszer-erősítő, bizonyos kultúrákban már az ókorban is "kihasználták" az ásványnak ezt a tulajdonságát. A samanisztikában "világító kő"-nek, a látnoki képesség eszközének tartják, mely a látható és láthatatlan közötti közbenső szintet képviseli. A navajók hite szerint a hegyikristály idézte elő, hogy a Nap az első sugarait a Földre vesse. Fokozza az akaraterőt, elősegíti a pozitív gondolkodást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!