Kategóriák
Csakra karkötő om dísszel
2.990 Ft

Csakra karkötő om dísszel

2.990 Ft
Kapható választék:
Fémdísz színe:

Csakra kövekből készült karkötő om köztes dísszel. A karkötő ásványai 0,8 cm átmérőjűek. A 7 csakrához kapcsolható ásvány a karkötőben: vörös karneol, narancs karneol, tigrisszem, aventurin, türkinit, lápisz, ametiszt. A karkötőben található három om szimbólum, melyek arany vagy ezüst színben választhatóak. (Lásd a leírás képén.) Mérete: 18-19 cm, átlagos karméret. Amennyiben egyedi méretet szeretne, rendelésnél a megjegyzésbe tudja beírni a kívánt méretet.

Gyártó: Ásványcenter

Leírás

Az OM jelről...

Az egyik legősibb szimbólum az „A”, „U” és „M” hangokból tevődik össze. Ezt a hangot tartják a világegyetem alaprezgésének. A harmónia egyik szimbóluma, tisztítja tudatunkat, ismételgetése megnyugtatja lelkünket, míg testünket energiával tölti fel. Egyetemes szimbólumként - hasonlóan a kereszthez - viselhetjük ékszerként, ezáltal viselőjének védelmet adva a negatív energiáktól és segítve a lélek harmóniájának megteremtését.  

csakrákról...

 

A csakrák testünk energia központjai. Olyan helyek, ahol különösen erősen érezzük az energiáinkat, itt dolgozzuk fel a külvilág impulzusait. Kommunikációs központoknak, energia generátoroknak, az emberi test erőközpontjainak tekinthetjük őket. A csakra szó szanszkrit eredetű, amely India és a Himalája ősi szent nyelve volt. Jelentése: kerék, energiaörvény. A 7 csakra:

7. Korona csakra - színe a lila, a csakrához tartozó ásvány az ametiszt. A korona csakra a fejtetőn helyezkedik el, hozzá tartozó testrészek az agy, a koponya és a szem. Jele az "ezerszirmú lótuszvirág".

6. Harmadik szem csakra (más néven homlok csakra) - színe az ibolyakék és a fehér, a csakrához tartozó ásvány többek között a hegyikristály, az ametiszt, a fluorit és a lápisz. A harmadik szem csakra a két szemöldök között helyezkedik el, hozzá tartozó szervek és testrészek az agy, a központi idegrendszer, a szem, a fül, az orr és az agyalapi mirigy. Ez a csakra a koncentrációért, az új ötletek születéséért felel, gondolataink itt alakulnak ki és a korona csakrában teljesednek ki.

5. Torok csakra - színe a kék, a csakrához tartozó ásványok a kék ásványok, mint a lápisz, a kalcedon, a szodalit, a türkinit/türkiz és az achát is. A torok csakra a torkunknál helyezkedik el, az önkifejezésért és a kommunikációért felel.

4. Szív csakra - színe a zöld és a rózsaszín, a csakrához tartozó ásványok a malachit, az aventurin és a rózsakvarc, illetve a zöld jáspis és a zöld opál is. A szív csakra a szívünknél helyezkedik el, hozzá tartozó szervek a szív és a tüdő. Ez a csakra a kapocs a szellemi és a földi világ között. A szív csakrához tartozik a szeretet, az elfogadás, az önzetlenség... megtanulása.

3. Napfonat csakra (más néven köldök csakra) - színe a sárga, a csakrához tartozó ásványok a sárga karneol, a jáspis, a borostyán, a citrin és a tigrisszem. A napfonat csakra a szegycsont alja és a köldök között helyezkedik el, hozzá tartozó szervek és testrészek a gyomor, a hasnyálmirigy, a máj, a lép és a belek. Ehhez a csakrához köthető a problémáink, érzéseink feldolgozása.

2. Szakrális csakra - színe a narancs sárga, a csakrához tartozó ásványok a narancs karneol és a napkő. A szakrális csakra a köldök és a farok csont között helyezkedik el, hozzá tartozó szervek a nemi szervek és a vese. Ez a csakra felel a párkapcsolatokért, a szexualitásért és a fizikai állapotunkkal is kapcsolatba hozható.

1. Gyökér csakra - színe a vörös, a csakrához tartozó ásványok a jáspis, a korall, a gránát, a vörös karneol és ehhez a csakrához kötődik a füstkvarc is. A gyökér csakra a gerincoszlop végén helyezkedik el, hozzá tartozó szervek a csontok, a gerincoszlop, a belek és a vérkeringés. A gyökér csakra a "biztos pont", ennek a csakrának a feladata biztonságérzet megteremtése, a többi csakra működéséhez szükséges energia biztosítása.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.