Csakra mala lánca Fatima kezével

3.990 Ft

90 cm-es gumis, nyakláncként és akár karláncként is használható csakra mala lánc. A formára csiszolt csakra ásványok mellett (gránát, karneol, aventurin, krizopráz, jáspis, lápisz, ametiszt) howlit és mohaachát alkotja a láncot. A lánc medálja: „Fatima keze”. (A medál mérete: 3,5 cm x 3 cm.) A mala ékszerek különös, spirituális erővel bírnak, mely a nyugodt lelkiállapotot segíti. Általában 108 szemből fűzik és a közepére tesznek egy medált, amit "guruszemnek" is neveznek. A Fatima keze az egyik legősibb szimbólum, története a mezopotámiai kultúrához vezethető vissza (Kr.e. 3000-től). Úgy vélték, hogy a szimbólum véd az ártó, „ördögi” erőktől és áldást és szerencsét hoz viselőjének.   

Leírás

A csakrák testünk energia központjai. Olyan helyek, ahol különösen erősen érezzük az energiáinkat, itt dolgozzuk fel a külvilág impulzusait. Kommunikációs központoknak, energia generátoroknak, az emberi test erőközpontjainak tekinthetjük őket. A csakra szó szanszkrit eredetű, amely India és a Himalája ősi szent nyelve volt. Jelentése: kerék, energiaörvény. A 7 csakra: 1. korona csakra, 2. homlok csakra/harmadik szem csakra, 3. torok csakra, 4. szív csakra, 5. napfonat csakra, 6. szakrál csakra, 7. gyökér csakra.

Fatima kezéről...

Fatima keze egy alkimista orákulum, melyet a középkorban jóslásra, illetve sorselemzésre használtak, illetve az ábécé összes betűjét tartalmazza, így bárkinek megmutatja a sorsát. Eredetileg az arab világban jelent meg, ahol Fatima Mohamed próféta lánya volt. Jótékonysága és tisztasága miatt a "tiszta szűz" nevet kapta. A jobb kezet mutatja, mely az erélyességet szimbolizálja, az ujjak pedig a család egy-egy tagját.

Az howlitról és a mohaachátról...

Az achátok főként az érzékszervi megbetegedések gyógyulását segítik elő, ugyanakkor mint minden kvarccsoportba tartozó ásvány kiváló, immunrendszer-erősítők. A szemes achát, ahogy a nevében is hordozza, látásproblémák esetén is hatásos lehet. Előszeretettel alkalmazzák fog- és csontrendszeri megbetegedésekre is. Az achátok gondolattisztítok, segítenek koncentrálni (pl.: olvasási zavarok megoldására is jótékonyan hat). Gondolattisztító hatásának köszönhetően depresszió és letargia ellen is alkalmazható. Az achát a bika, szűz és bak csillagjegyek szerencseköve.

A howlit segíti a fogyást, salaktalanítást, csökkenti a folyadékraktározás. Pajzsmirigyproblémák és izom és izületi problémák esetén is javasolt a használata. A howlit a nyugalom köve. Megnyugtatja a testet és a lelket egyaránt, kiváló relaxáló kő, az ásványokkal való relaxáció elengedhetetlen kelléke.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!