Oldalunkon cookiekat használunk, hogy minél jobban hozzád illő felhasználói élményben legyen részed. További részletekért kattints ide!

Kategóriák
Csakra Shamballa karkötő közepes golyókkal
2.690 Ft

Csakra Shamballa karkötő közepes golyókkal

2.690 Ft

A csakra shamballa karkötő 7 ásványa az ametiszt, a lápisz, a kék kvarc, az aventurin, a tigrisszem, a karneol és a jáspis. A gömbre csiszolt ásványok mérete 0,8 cm.

Miért kiváló ajándék?

  • a csakrák elősegítik testünk energiáinknak az áramlását
  • a shamballa karkötők állítható méretűek, bármely karon viselhetőek
  • elegáns, divatos megjelenést biztosít bármely viselethez 
Gyártó: Ásványcenter

Leírás

A csakrák testünk energia központjai. Olyan helyek, ahol különösen erősen érezzük az energiáinkat, itt dolgozzuk fel a külvilág impulzusait. Kommunikációs központoknak, energia generátoroknak, az emberi test erőközpontjainak tekinthetjük őket. A csakra szó szanszkrit eredetű, amely India és a Himalája ősi szent nyelve volt. Jelentése: kerék, energiaörvény. A 7 csakra: 1. koronacsakra, 2. homlokcsakra, 3. torokcsakra, 4. szívcsakra, 5. napfonatcsakra, 6. szakrálcsakra, 7. gyökércsakra.

A Shamballa karkötők szépségük mellett spirituális jelentésüknek köszönhetik népszerűségüket. A buddhizmusból eredő Shamballa, egy földi paradicsomot jelent, ahol béke, szeretet, gyógyulás és maga a tökéletesség uralkodik. Ennek köszönhetően váltak ezek a karkötők a szerencse, a nyugalom, a harmónia szimbólumává. Fontos megjegyezni, hogy a Shamballa karkötők egyedi készítésűek, mindet egy különleges csomózási technikával készítik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.