Kategóriák
Csakra Shamballa karkötő közepes golyókkal
2.690 Ft

Csakra Shamballa karkötő közepes golyókkal

2.690 Ft

A csakra shamballa karkötő 7 ásványa az ametiszt, a lápisz, a kék kvarc, az aventurin, a tigrisszem, a karneol és a jáspis. A gömbre csiszolt ásványok mérete 0,8 cm.

Miért kiváló ajándék?

  • a csakrák elősegítik testünk energiáinknak az áramlását
  • a shamballa karkötők állítható méretűek, bármely karon viselhetőek
  • elegáns, divatos megjelenést biztosít bármely viselethez 
Gyártó: Ásványcenter

Leírás

A csakrák testünk energia központjai. Olyan helyek, ahol különösen erősen érezzük az energiáinkat, itt dolgozzuk fel a külvilág impulzusait. Kommunikációs központoknak, energia generátoroknak, az emberi test erőközpontjainak tekinthetjük őket. A csakra szó szanszkrit eredetű, amely India és a Himalája ősi szent nyelve volt. Jelentése: kerék, energiaörvény. A 7 csakra: 1. koronacsakra, 2. homlokcsakra, 3. torokcsakra, 4. szívcsakra, 5. napfonatcsakra, 6. szakrálcsakra, 7. gyökércsakra.

A Shamballa karkötők szépségük mellett spirituális jelentésüknek köszönhetik népszerűségüket. A buddhizmusból eredő Shamballa, egy földi paradicsomot jelent, ahol béke, szeretet, gyógyulás és maga a tökéletesség uralkodik. Ennek köszönhetően váltak ezek a karkötők a szerencse, a nyugalom, a harmónia szimbólumává. Fontos megjegyezni, hogy a Shamballa karkötők egyedi készítésűek, mindet egy különleges csomózási technikával készítik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.