Kategóriák
Csomózott tigrisszem és lávakő karkötő oroszlánnal
2.990 Ft

Csomózott tigrisszem és lávakő karkötő oroszlánnal

2.990 Ft
Kapható választék:
Oroszlán színe:
Méret:
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Fémdísz színe:

Tigrisszem és lávakő karkötő oroszlán szimbólummal. A karkötő csomózott technikával készült, így a mérete állítható. Az oroszlán az erő és a bátorság ősi jelképe, mindemellett a hatalmat és a szabadságot is szimbolizálja. Bizonyos kultúrákban (például: Indiában) az állatnak szerencse és boldogság "hozó" jelentést is tulajdonítottak. Az oroszlán fémrész arany vagy ezüst színben választható. 

Gyártó: Ásványcenter

Leírás

A tigrisszem kiválóan hat a légutak, a tüdő megbetegedéseire. Alkalmazható asztma esetén, segíti a fulladásos betegségek enyhítését. Melegíti testet és segít, hogy hamarabb kilábaljunk a náthából. Érzékszervi megbetegedésekre is alkalmazható, kifejezetten látási problémákra. A tigrisszem hatásos segítség az idegi betegségek esetében is, az ideggyulladástól az idegességig, de epilepszia és skizofrénia vagy paranoia, üldözési mánia és szellemi eltévelyedések ellen is hasonlóan jó segítség. A koncentráló képességet és a memóriát is javítja. A citrin mellett a pénz és a szerencse köve.

 

A lávakő megszilárduló, folyékony lávából keletkezik. A Föld belsejéből tör a felszínre, így rengeteg fontos elemet tartalmaz, melyek szervezetünk egészségét segítenek biztosítani.  Ezek a nyomelemek javítják a sejtek anyagcseréjét, serkentik a keringést, ami az immunrendszer erősítéséhez és méregtelenítéséhez vezet. Kiváló relaxációhoz, megnyugtatja a testet és lelket egyaránt. Energizálja testi és lelki működésünket egyaránt. Illóolajat csepegtetve rá megtartja annak illatát, így a lávakövet illatosítóként is lehet használni. A férfiak egyik köve, a férfiasság erősítője.  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.