Termékek Menü

Egyensúly karkötő

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
990 Ft

Jinjang-egyensúly karkötő: hegyikristály és ónix. A karkötők erős, gumis damilból készültek. Amennyiben extra nagy vagy extra kicsi karkötőre lenne szüksége, kérjük írja be a megjegyzésbe!

 

Leírás

A különböző ásványok és drágakövek, attól függően, hogy milyen elemek és nyomelemek építik fel őket, más-más amplitúdójú rezgéseket bocsátanak ki és a testünkkel való érintkezéskor más-más, parányi mennyiségű elemet adnak át a bőrünkön keresztül. A rezgések, az átadott elemek segíteni tudják szervezetünket a betegségek leküzdésében. Használjuk őket, legyenek a környezetünkben, mert erősítik mind testünket, mind lelkünket. Már az ókor emberei is sokféle ásványt alkalmaztak a gyógyulás érdekében, melyek számunkra, késői utódoknak is fontosak. (Egyiptomban és Mezopotámia területén az éltet minden területén alkalmazták az ásványokat.). A karkötők kifejezetten egy-egy területre koncentrálnak, az adott probléma kezelésére szolgáló ásványokból állnak. Mindemellett köveinket viselhetjük ékszerként, tarthatjuk magunknál használati tárgyként, ott lehet a kezünkben csiszolt vagy csiszolatlan formában. Bármelyik megoldás jó. Fontos tudni, hogy az ásványok, drágakövek jótékony hatása nem helyettesíti az orvosi, gyógyszeres kezelést! Az ásványok jótékony hatásai tudományosan nem bizonyítottak, csak ezzel a témakörrel foglalkozók megfigyelésein valamint évszázados hiedelmeken alapszanak.

Egyensúly karkötő: hegyikristály, ónix. Ahogy a jin és a jang, úgy a hegyikristály és az ónix is egymás ellentétei, de remekül kiegészítik egymást. Segítenek egyensúlyba hozni a testet és lelket egyaránt. Minden területen a harmónia elősegítését, az "arany közép" elérését szereti. Férfiaknak is ajánlott, párkapcsolatok esetén, ha mindkét fél viseli, a karkötő segíti a párkapcsolat harmonizálását. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!