Kategóriák
Életfás csakra fülbevaló
3.490 Ft

Életfás csakra fülbevaló

3.490 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Csakra ásványokból készült életfa fülbevaló. A fülbevaló hossza akasztóval együtt: 5 cm, szélessége 3 cm. A fémrészek nikkelmentes fémből készültek. A fülbevaló csakra ásványai: hegyikristály, ametiszt, lápisz, aventurin, citrin, karneol, jáspis.

Az életfa köti össze a földi és égi világot, kapocs a természetes és a természetfölötti között, híd a fenti és lenti világ között. Az életfánál kezdődik és végződik az élet. A fejet a testtel a gerincen keresztül a csakrák úgy kötik össze, mint az életfa a különböző világokat. Mint ékszer, ősi tudás, és a régen vágyott harmónia jelképe is.

Gyártó: Ásványcenter

Leírás

A csakrák testünk energia központjai. Olyan helyek, ahol különösen erősen érezzük az energiáinkat, itt dolgozzuk fel a külvilág impulzusait. Kommunikációs központoknak, energia generátoroknak, az emberi test erőközpontjainak tekinthetjük őket. A csakra szó szanszkrit eredetű, amely India és a Himalája ősi szent nyelve volt. Jelentése: kerék, energiaörvény. A 7 csakra: 1. koronacsakra - hegyikristály, 2. homlokcsakra - ametiszt, 3. torokcsakra - lápisz, 4. szívcsakra - aventurin, 5. napfonatcsakra - citrin, 6. szakrálcsakra - karneol, 7. gyökércsakra - jáspis.

Az életfáról: Az életfa köti össze a földi és égi világot, kapocs a természetes és a természetfölötti között, híd a fenti és lenti világ között. Az életfánál kezdődik és végződik az élet. A fejet a testtel a gerincen keresztül a csakrák úgy kötik össze, mint az életfa a különböző világokat. Mint ékszer, ősi tudás, és a régen vágyott harmónia jelképe is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.