Kategóriák
Férfi ajándék szett
10.950 Ft
8.990 Ft

Férfi ajándék szett

10.950 Ft
8.990 Ft
Kapható választék:
Karkötő mérete Buddha szimbólummal:
Karkötő mérete (macskaszem, sólyomszem, lávakő):

A férfiak ásványai között tartják számon a tigrisszemet, a macskaszemet, a sólyomszemet, a lávakövet és az ónixot. Mindegyik különböző területen nyújt jótékony hatást, mint pl. az önbizalom növelése, a memória javítása, a férfiasság erősítése, a stressz csökkentése, az egyensúly megtalálása, vagy pénzügyi gyarapodás.

A szett tartalma: 2 db függő medál: tigrisszem, ónix (2 db ajándék bőrszíjjal), 1 db választható méretű 0,8 cm-es golyókból álló csiszolt karkötő: macskaszemmel, sólyomszemmel, ónixszal és lávakővel és 1 db választható méretű 0,8 cm-es golyókból álló csiszolt karkötő: tigrisszemmel, lávakővel, buddha szimbólummal és köztes elemekkel.

(Ammenyiben a karkötőkből egyedi méretet szeretne, rendelésnél a megjegyzésbe tudja beírni a kívánt méretet)!

+ Ajándékdoboz: szélesség 9 cm; hosszúság 8,9 cm; mélység 2,6 cm. A doboz belseje velúrozott szivacs (fekete).

Gyártó: Ásványcenter

Leírás

Az ásványok méretei:

  • függő medálok: 3,5 cm x 1,5 cm, ajándék bőrszíj: 50 cm hosszú, hosszabbító résszel
  • 0,8 cm-es golyókból álló csiszolt karkötők: választható méret

A lávakőről:

A lávakő már az indiánok szokásaihoz is szorosan kapcsolódott, ezért az egyik legismertebb ásványnak mondható. Az obszidiánhoz hasonlóan számos pozitív tulajdonsága van.

Mire jó?

A lávakő megszilárduló, folyékony lávából keletkezik. A Föld belsejéből tör a felszínre, így rengeteg fontos elemet tartalmaz, melyek szervezetünk egészségét segítenek biztosítani. Ezek a nyomelemek javítják a sejtek anyagcseréjét, serkentik a keringést, ami az immunrendszer erősítéséhez vezet. Kiváló relaxációhoz, megnyugtatja a testet és lelket egyaránt. Illóolajat csepegtetve rá megtartja annak illatát, így a lávakövet illatosítóként is lehet használni. A férfiak egyik köve, a férfiasság erősítője.  

A sólyomszemről:

Lelőhelyei: Dél-Afrika, Nyugat-Ausztrália, USA (Kalifornia), India, Mianmar.

Mire jó?

Energiát ad, erősíti a testet. Fájdalomcsillapító hatása van, s kiváló nyugtató ásvány. Védelmezi viselőjét, segít a célok megvalósításában, a vágyaink elérésében. Pozitív hatással van a légutakra és a tüdőre. Szemproblémák és fejfájás alkalmával is érdemes használni. Segít a keringési problémák javításában. 

A tigrisszemről:

Sólyomszemből keletkezik, a vastartalma okozza arany színét. A sólyomszemmel közösen fordul elő, legjelentősebb lelőhelyei: USA, Mianmar, Ausztrália, India.

Mire jó?

A tigrisszem kiválóan hat a légutak, a tüdő megbetegedéseire. Alkalmazható asztma esetén, segíti a fulladásos betegségek enyhítését. Melegíti testet és segít, hogy hamarabb kilábaljunk a náthából. Érzékszervi megbetegedésekre is alkalmazható, kifejezetten látási problémákra. A tigrisszem hatásos segítség az idegi betegségek esetében is, az ideggyulladástól az idegességig, de epilepszia és skizofrénia vagy paranoia, üldözési mánia és szellemi eltévelyedések ellen is hasonlóan jó segítség. A koncentráló képességet és a memóriát is javítja. A citrin mellett a pénz köve.

A macskaszemről: 

Főbb lelőhelyei Srí Lanka, Brazília, Madagaszkár, Zimbabwe.

Mire jó?

Erősíti a légutakat és a tüdőt. Jó hatással van az ízületekre és a csontozatra. Segít porckorong problémánál, lumbágónál, reumánál, térdízület-gyulladásnál. Jó méregtelenítő kő, serkentő hatással bír. Alkalmazható letargia ellen, tulajdonosának motivációt biztosít. Szintén javasolt szemproblémák esetén. 

Az ónixról:

Az ónix már a középkor óta ismert ásvány és a fekete kalcedon megfelelője. Érdemes körültekintőnek lennünk, mert nagyon hasonlít az obszidiánra, vagy a turmalinra. Hatásukat tekintve mindegyiknek más az erőssége.

Mire jó?

Az ónix nagyon sokoldalú ásvány. Jótékony hatást fejt ki a fog, csont és a vérrel összefüggő megbetegedésekre. Legfontosabb hatását azonban az elmére fejti ki. Segít megmutatni a „helyes utat”, józan gondolkodásra sarkall, így segítségével meg tudjuk különböztetni az igaz dolgokat a hamisoktól. A tiszta feketesége miatt gondolhatjuk, hogy borút sugárzik, de a gyönyörű fekete felszínen élesen megcsillanó fény számunkra a reményt hozza el. Az ónix minden csakrába kapcsolódik, de a legnagyobb hatást a gyökércsakrába, és a korona csakrába fejti ki.

Buddha szimbólum:

Buddhát a buddhizmus meglapítójaként tisztelik. Tanításai szerteágazók, megjelennek a filozófia tudományában vagy akár az asztrológiában. Szövegeinek legfőbb tartalma a nyugalom, a belső béke megtalálása, elménk tisztán tartása, és eggyé válás a körülöttünk lévő világgal. A kínai állatöveket az a 12 állatfaj alkotja, melyek Buddha hívása alapján jöttek létre.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.