Oldalunkon cookiekat használunk, hogy minél jobban hozzád illő felhasználói élményben legyen részed. További részletekért kattints ide!

Kategóriák
Golyós cseresznyekvarc karkötő 0,8-as
2.100 Ft

Golyós cseresznyekvarc karkötő 0,8-as

2.100 Ft
Kapható választék:
Méret:

0,8 cm-es csiszolt cseresznyekvarc golyókból álló erős, gumis karkötő. 

Kérjük a lenyíló listából válassza ki a szükséges méretet! Amennyiben extra nagy vagy extra kicsi karkötőre lenne szüksége, kérjük írja be a megjegyzésbe!

A cseresznyekvarc ásványnak tulajdonított legfontosabb jótékony hatások:

  • szeretet és babavárás köve, gyermekek védelmezője
  • érzékek kiteljesítése, szerelmi kapcsolatok harmonizálása
  • koncentrációs képesség növelése
  • immunrendszer erősítése
  • vérkeringés szabályozása, szívtáji problémák
  • szorongás, izgatottság
  • életöröm kiteljesítése
Gyártó: Ásványcenter

Leírás

Milyen ásvány ez? Az ásványról...

A cseresznyekvarc vagy más nevén eperkvarc egy rendkívül sokrétű ásvány. A hegyikristály egyik változata, így igaz rá, hogy magában hordozza az összes jótékony tulajdonságot, mely jellemző az adott kristályra.

Mire jó?

A cseresznyekvarc a szeretet és a babavárás köve. Segíti érzéseink kiteljesítését, harmonikusabbá teszi szerelmi kapcsolatainkat. A kismamák és a babára várok védelmező, segítő köve. Növeli a koncentrációs képességet, így kitűnő választás a tanulás hatékonyabbá tételéhez.  Mint minden kvarc-féle, kiváló immunrendszer erősítő kő is. A vérkeringés szabályozására is alkalmas, emellett erősíti az immunrendszert. Szívtáji problémák esetében is javasolt használata. Szorongás és izgatottság esetén érdemes magunknál tartani. Az életöröm és boldogság kiteljesedését segíti.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.