Kategóriák
Gránát üvegcse

Gránát üvegcse

Gránát üvegcse, mely használható medálként, kulcstartóként és szerencsedíszként is. Magassága 4,5 cm.
Gyártó: Ásványcenter

Leírás

Milyen ásvány ez? Az ásványról...

A gránátcsoportba azok a szilikát ásványok tartoznak, melyek különböző színűek, hasonló kristályszerkezetűek és kémiai összetételben rokon ásványok. Az almandin esetében vas, a pirop esetében magnézium kapcsolódik az alumínium-szilikáthoz. Jelentős lelőhelyei: USA, Srí Lanka, Tanzánia, Nigéria.

Mire jó?

A gránát fajtái segítik a test gyulladásos folyamatainak leküzdését és a sebek gyógyulását. Energizáló szerepük van, növelik az ellenálló erőt, az immunrendszerre gyakorolt hatásuk miatt. Élénkítik a szívet és a vérkeringést, kifejezetten igaz ez a pirop gránátokra. A gránát használata az immunrendszerre gyakorolt kiváló hatása miatt valójában az összes szervet serkenti. Lelki síkon is élénkítő és erősítő hatást fejtenek ki; bátorságot és bizalmat öntenek belénk még a nehéz helyzetben is. A gránát az ikrek csillagjegy szerencseköve.

Hogyan alkalmazzuk?

A gránátok leggyakrabban ékszerként fordulnak elő, ezért ékszerként viselve van lehetőségünk alkalmazni őket. A követ érdemes gyakran tisztítani, így megőrizhetjük vérvörös színét.   

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.