Oldalunkon cookiekat használunk, hogy minél jobban hozzád illő felhasználói élményben legyen részed. További részletekért kattints ide!

Rendben
Termékek Menü

Gyógyító ásványok

Vannak olyan kövek, melyek általánosak, azaz bármely csillagjegyben született valaki, mindegyik csillagjegyhez társulnak, energiát, védelmet, határozottságot biztosítanak tulajdonosuknak. Ezek a drágakövek a következők, amit mindenkinek érdemes magánál tartani: a hegyikristály, az ametiszt, a rózsakvarc és a tejkvarc. Mind a négy ásvány általános erősítő, rengeteg területre kiterjed jótékony hatásuk. Mindezek mellett fontos az is, hogy egy olyan ásvány is legyen a birtokunkban, melyet mi Magunk választottunk. Ez azért lényeges, mert a lelki alkathoz legközelebb álló kő úgymond „megszólítja” azt, aki keresi a számára legmegfelelőbb darabot. A csillagjegyünkre jellemző szerencsekövek, attól függően, hogy milyen elemek és nyomelemek építik fel őket, más-más amplitúdójú rezgéseket bocsátanak ki, és a testünkkel való érintkezéskor más-más, parányi mennyiségű elemet adnak át a bőrünkön keresztül. A rezgések, az átadott elemek segíteni tudják szervezetünket a betegségek leküzdésében. Használjuk őket, legyenek a környezetünkben, mert erősítik mind testünket, mind lelkünket. Ám nemcsak csillagjegyünk kövei segítenek minket. Már az ókor emberei is sokféle ásványt alkalmaztak a gyógyulás érdekében, melyek számunkra, késői utódoknak is fontosak.

Fontos tudni, hogy az ásványok, drágakövek gyógyító hatása nem helyettesíti az orvosi, gyógyszeres kezelést, csak kiegészíti azt, javítja a kezelés hatásosságát. De azt is jegyezzük meg, hogy csillagjegyünk kövei, ha állandó érintkezésben vagyunk velük, sok betegség kialakulását akadályozzák. Köveinket viselhetjük ékszerként, tarthatjuk magunknál használati vagy dísztárgyként, ott lehet a kezünkben csiszolt vagy csiszolatlan formában, bármelyik megoldás jó.

A különböző drágakövek és ékkövek jótékony hatásukat abban az esetben fejtik ki, ha érintkeznek velünk, a környezetünkben vannak. Azonban van néhány különösen hatásos, ajánlott technika az ásványok „használatára”.

  • Ékszerként viselve

  • Ital és fürdővíz energizálás (A megtisztított és energiával feltöltött követ helyezzük az italunkba, illetve a fürdővizünkbe.)

  • Párna alá helyezve

  • Kézbe fogva (Főként marokkővel, relaxáció közben.)

  • Gyógyítandó testrészre helyezve

Az ásványokat használat előtt érdemes megtisztítani: A követ fél órára tegyük tiszta, mindenféle tisztítószertől mentes vízbe, csak a kezünkkel öblítsük át, majd puha, lehetőleg fehér kelmén tegyük ki a napfényre, illetve holdfényre fél órára. Így a kő megtisztul, és energiával töltődik fel. Csak marokkövek esetén érdemes alkalmazni ezt a módszert, ékszerek esetén puha kelmével tisztítsuk meg az ékszer ásvány részeit.