Oldalunkon cookiekat használunk, hogy minél jobban hozzád illő felhasználói élményben legyen részed. További részletekért kattints ide!

Kategóriák

Horoszkópok kövei

Amikor kiválasztjuk saját ásványainkat, az asztrológiai táblázat javaslatait nem szabad vakon követni, ugyanis a táblázat nem ismerheti személyiségünk jellemzőit. A kiválasztás során elengedhetetlen szempont egy ásvány vagy ékszer Önre való hatása. Ha egy ásványt vagy ékszert a kezébe vesz és úgy érzi, legyőzhetetlen vágy keríti hatalmába, ne álljon ellen; az az Ön ásványa!

 

Kos

Karneol, jáspis, hematit, tarka jáspis, rodonit, mohaachát

Bika

Rózsakvarc, borostyán, karneol, kék kalcedon, türkiz, howlit, szodalit, achát

Ikrek

Gránát, tigrisszem, kalcedon, fluorit, aventurin, holdkő, tejkvarc

Rák

Aventurin, krizopráz, gyöngyház, holdkő, jade, jáspis, malachit

Oroszlán

Napkő, tigrisszem, borostyán, gránát, vörös karneol, citrin, hegyikristály

Szűz

Karneol, achát, citrin, ónix, szodalit, tigrisszem, ametiszt, rózsakvarc

Mérleg

Korall, opál, rózsakvarc, aventurin, jade, achát, jáspis, tigrisszem

Skorpió

Karneol, szárder, hematit, opál, citrin, vörös gránát, borostyán, rózsakvarc

Nyilas

Türkiz, szodalit, obszidián, jáspis, aragonit, kalcedon, hegyikristály

Bak

Obszidián, sólyomszem, aventurin, türkiz, holdkő, hegyikristály, ametiszt

Vízöntő

Türkiz, fluorit, jáspis, hematit, karneol, ametiszt, sólyomszem, aventurin

Halak

Hegyikristály, holdkő, tarka jáspis, szodalit, gyöngyház, ametiszt

 

Egy-egy csillagjegyhez többféle szerencsekő is társul, tehát minden embernek legalább 3-4 szerencseköve van, viszont nem fontos mindegyiket magunkénak tudni. Vannak olyan kövek, melyek általánosak, azaz bármely csillagjegyben született valaki, mindegyik csillagjegyhez társulnak, energiát, védelmet, határozottságot biztosítanak tulajdonosuknak. Ezek a drágakövek a következők, amit mindenkinek érdemes magánál tartani: a hegyikristály, az ametiszt, a rózsakvarc és a tejkvarc. Mind a négy ásvány általános erősítő, rengeteg területre kiterjed jótékony hatásuk. Mindezek mellett fontos az is, hogy egy olyan ásvány is legyen a birtokunkban, melyet mi Magunk választottunk. Ez azért lényeges, mert a lelki alkathoz legközelebb álló kő úgymond „megszólítja” azt, aki keresi a számára legmegfelelőbb darabot.

A csillagjegyünkre jellemző szerencsekövek, attól függően, hogy milyen elemek és nyomelemek építik fel őket, más-más amplitúdójú rezgéseket bocsátanak ki, és a testünkkel való érintkezéskor más-más, parányi mennyiségű elemet adnak át a bőrünkön keresztül. A rezgések, az átadott elemek segíteni tudják szervezetünket a betegségek leküzdésében. Használjuk őket, legyenek a környezetünkben, mert erősítik mind testünket, mind lelkünket. Ám nemcsak csillagjegyünk kövei segítenek minket. Már az ókor emberei is sokféle ásványt alkalmaztak a gyógyulás érdekében, melyek számunkra, késői utódoknak is fontosak.