Termékek Menü

Jade szív medál

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
900 Ft

Jadéból készült szív medál. Mérete: 1,5 cm x 1,5 cm.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-12-12

Leírás

Milyen ásvány ez? Az ásványról...

A jade neve az amerikai spanyol megszállásra vezethető vissza, a piedra de ijada szóból ered. Jelentése „lágyékkő”, ugyanis vesebántalmak elleni védőkőként és gyógyszerként tekintettek az ásványra. A jade rendkívül kedvelt alapanyag még ma is, régebben fegyvereket, használati tárgyakat készítettek belőle, ma főként ékszerek alapanyagának szolgál. Amerika felfedezése előtt, az azték, a maja és az inka kultúrában óriási jelentőséget tulajdonítottak a kőnek, szent kőként tekintettek rá. Ezt tükrözi Montezuma azték uralkodó szavai is, a spanyol hódítókkal való találkozáskor: „Hála Istennek, csak az arany és az ezüst kell nekik, nem ismerik a jadét!”. Jelentős lelőhelyei: Kína, Közép-Amerika.

Mire jó?

A jade kiválóan alkalmazható vesebántalmak és hólyagproblémák ellen. Nemcsak a sav-bázis háztartást tartja egyensúlyban, hanem a vízháztartást is. Emellett segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért remekül használható elhízás ellen is.

A jade erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású, a feszültség és az oldottság közötti kiegyensúlyozottság érzését kelti. Visszaadja a belső békét és nyugalmunkat.

Hogyan alkalmazzuk?

Bármilyen formában alkalmazható, ajánlott meleg fürdővizet, bort és teát energizálni vele. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!