Kategóriák
Jinjang medál
2.990 Ft

Jinjang medál

2.990 Ft

Jinjang medál ónixból és howlitból! Mérete: 2,5 x 2,5 cm.  A jin és jang szimbólum az ezoterika, spiritualitás egyik legfontosabb alapköve. Mondanivalója, hogy minden érzelemnek, cselekvésnek van egy ellentétes párja. Az, hogy melyik válik erősebbé Önben, az a személyes döntés!

Gyártó: Ásványcenter

Leírás

A jin és jang a harmóniát, a kiegyensúlyozottságot, az egyensúlyt szimbolizálja. Az élet minden területén szükségünk van az egyensúly megteremtésére. A fengshui célja az, hogy természetben található jinjang egyensúlyt mindenhol megteremtse, „beoltsa” az emberekbe.

A howlitról...

Segíti a fogyást, salaktalanítást, csökkenti a folyadékraktározás. Pajzsmirigyproblémák és izom-és ízületi problémák esetén is javasolt a használata. A howlit a nyugalom köve. Megnyugtatja a testet és a lelket egyaránt, kiváló relaxáló kő, az ásványokkal való relaxáció elengedhetetlen kelléke.

Az ónixról...

Az ónix nagyon sokoldalú ásvány. Jótékony hatást fejt ki a fog, csont és a vérrel összefüggő megbetegedésekre. Legfontosabb hatását azonban az elmére fejti ki. Segít megmutatni a „helyes utat”, józan gondolkodásra sarkall, így segítségével meg tudjuk különböztetni az igaz dolgokat a hamisoktól. A tiszta feketesége miatt gondolhatjuk, hogy borút sugárzik, de a gyönyörű fekete felszínen élesen megcsillanó fény számunkra a reményt hozza el. Az ónix minden csakrába kapcsolódik, de a legnagyobb hatást a gyökércsakrába, és a korona csakrába fejti ki.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.