Kategóriák
Karlánc-nyaklánc gyöngyház
1.990 Ft

Karlánc-nyaklánc gyöngyház

1.990 Ft

Magnetitből és gyöngyházból készült lánc, mely nyakláncként és karláncként is használható. Hossza: 90 cm. 

A gyöngyház ásványnak tulajdonított legfontosabb jótékony hatások:

  • nyálkahártya problémákra, gyulladásra
  • mandulaproblémákra
  • levertség, lélek, letargia orvoslása
  • csontbetegségre
  • ízületi-és mozgásszervi megbetegedésekre
Gyártó: Ásványcenter

Leírás

A gyöngyházról...

A gyöngyház bizonyos puhatestűek héjának a belsején található kemény, színjátszó bevonat. Felszínét apró aragonit mikrokristályok alkotják, melyet egy rugalmas kötőanyag köt össze. Alkalmazása igen széleskörű, az építészettől az ékszeriparig kedvelt alapanyag.

A gyöngyházat mindenféle nyálkahártya probléma, gyulladás, mandulaproblémák esetén használható. Hatással van a levertség, a letargia, a lélek egyensúlyának felborulásával keletkezett problémák orvoslására. A gyöngyház használatával kitágul lelki horizontunk. Kalciumtartalma miatt jótékonyan hat csontbetegségekre, ízületi és mozgásszervi megbetegedésekre is.

Magnetit - a magnetit a hematit mágneses változata: 

Milyen ásvány ez? Az ásványról...

A hematit (vörösvasérc) vastartalmú, szabályos rendszerű oxidásvány. Trigonális és hexagonális rendszerben kristályosodik. Szó szerint fordítva vérkő, azonban ez a heliotróp neve. Legfőképp fekete színben ismert, de vékony rétegekben pirosas színt mutat. Mágneses változatát magnetitnek nevezzük Jelentős lelőhelyei: Brazília, USA.

Mire jó?

Magas vastartalma miatt a vérnyomásra, a keringésre van jótékony hatása. Véd az elektroszmog ellen, valamint a káros sugárzásokat is magába szívja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.