Termékek Menü

Karneol elefánttal

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
990 Ft
Karneol szerencsekövön elefánt. Mérete: 1,5 x 2 cm.

Leírás

Milyen ásvány ez? Az ásványról...

A karneol a hússzínűtől a barnásvörösig, áttetszőtől átlátszatlanig terjedő kalcedon-változat. Színt adó anyaga a vas. Jelentős lelőhelyei: Brazília, India, Uruguay.

Mire jó?

A karneol elsősorban a vér ásványa, kifejezetten vérszegénység és vérnyomás-problémák esetén ajánlott az alkalmazása. A koleszterin szintet is csökkenti. Érdemes továbbá reumatikus és ízületi panaszok esetén is a viselete. Hatással van a máj és a lép működésére, valamint a láz is csillapítható az ásvánnyal.

Az ásvány és a csakrák kapcsolata...

A karneol a gyökércsakrához kapcsolható, mely csakra a mellékvese, a csontok, a fogak, a gerincoszlop, a körmök, a végbél, a prosztata, a nemi szervek és a vér és sejtfelépítés működéséért felel.

Hogyan alkalmazzuk?

A karneol is minden formában alkalmazható, javasolt az alkalmazási formákat variálni; például: ékszerként viselni, relaxálni vele vagy vizet energizálni.

Az elefánt többféle jelentést is hordoz magával. A feng shuiban az energiaáramlást segíti, illetve az energiák között harmóniát teremt. Több kultúrában a szerencsét és az orvoslást tulajdonították neki. Értékes elefántcsontja miatt a gazdagságot is jelenti.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!