Kategóriák
Kvarc geóda
4.990 Ft

Kvarc geóda

4.990 Ft

Kvarc geóda nyers ásvány.

Lelőhely: Marokkó.

Átlagos mérete kb. 14 cm x 12,5 cm.

Párban kapható!

A kvarc geóda ásványnak tulajdonított legfontosabb jótékony hatások:

  • felerősíti a többi ásvány hatását
  • energizáló sajátosság, aura tisztítása, negatív erők kiküszöbölése
  • szem, ízületi, bőr, csont, emésztési problémákra
Gyártó: Ásványcenter

Leírás

Milyen ásvány ez? Az ásványról…

A kvarc az egyik legelterjedtebb ásvány. Megtalálható nyers és csiszolt változatban is, színe lehet átlátszó, fehér vagy más telt tónusú. A geóda egy kőzetüreg. A kőzet falában hólyagok keletkeznek, s megfelelő körülmények között (pl. hőmérséklet vagy nyomás) kristályok keletkeznek. A kvarc geóda jellegzetessége, hogy a külső burok ketté hasításával egy csodálatos kristályosodott belsőt kapunk. A geóda pár összecsukható.

Mire jó?

A kvarc geóda hatása jelentősen megegyezik a hegyikristály tulajdonságaival. A hegyikristályt omnipotens ásványnak, azaz mindenre jó, mindenre alkalmazható ásványként tartjuk számon. Kiváló immunrendszer-erősítő, bizonyos kultúrákban már az ókorban is "kihasználták" az ásványnak ezt a tulajdonságát. A samanisztikában "világító kő"-nek, a látnoki képesség eszközének tartják, mely a látható és láthatatlan közötti közbenső szintet képviseli. A navajók hite szerint a hegyikristály idézte elő, hogy a Nap az első sugarait a Földre vesse. Fokozza az akaraterőt, elősegíti a pozitív gondolkodást.

A kvarc geóda felerősíti és fokozza a többi ásvány hatását. Legfőbb tulajdonsága az energetizáló sajátosság. Aura tisztítására, megerősítésére is kiválóan alkalmazható. Nyugtató hatású és kiküszöböli a negatív erőket. Immunrendszer erősítésre és méregtelenítésre kifejezetten javasolt. Alkalmas a szemek, az ízületi, a bőr, a csont és az emésztési problémák esetében is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.