Kategóriák
Magyar csakra karkötő csiszolt
2.990 Ft

Magyar csakra karkötő csiszolt

2.990 Ft
Kapható választék:
Választott mintázat:
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Méret:

0,8 cm-es csiszolt korall, malachit és tejkvarc golyókból álló erős, gumis karkötő. 2 mintázattal kapható, a másik mintázatú karkötő képe megtekinthető a további képek között.

Gyártó: Ásványcenter

Leírás

Magyarország, a Föld szív csakrája

A csakrák testünk energia központjai. Ezeken a helyeken áramlik az energia, itt dolgozzuk fel a külvilág impulzusait. Jelentése kerék, energiaörvény. Ahogy az embereknek, úgy Földünknek is megvan a 7 fő csakrája. Bolygónk szívcsakrája Magyarországon található, Dobogókőn.

Szív csakra: Ahogy a szervezetünkben a szívünknek, úgy a csakrák között a szív csakrának is kiemelt jelentősége van. Ez a csakra biztosítja az összeköttetést a felső és az alsó csakrák között. A szív csakra szanszkrit neve anatha, aminek a jelentése örökké megújuló, töretlen.

A karkötő ásványai:

Korall (piros): A korall a szívcsakrához kapcsolható, ugyanis a keringésre gyakorolt hatása miatt jótékonyan hat a szívműködésre is.

Hegyikristály (fehér): A hegyikristály omnipotens ékkő, azaz minden területen jótékony hatást fejt ki, ezáltal az összes csakra működését kedvezően befolyásolja.

Malachit (zöld): A malachit is a szívcsakra ásványa, jótékony hatást fejt ki szívgyengeség, szívfájdalom és erős szívdobogás esetén.

A 7 fő csakra: 1. gyökércsakra, 2. napfonat csakra, 3. szakrál csakra, 4. szív csakra, 5. torok csakra, 6. homlok csakra, 7. korona csakra.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.