Oldalunkon cookiekat használunk, hogy minél jobban hozzád illő felhasználói élményben legyen részed. További részletekért kattints ide!

Kategóriák
Magyar csakra karkötő
1.490 Ft

Magyar csakra karkötő

1.490 Ft
Kapható választék:
Méret:
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Újdonság! Újdonság! Magyar csakra karkötő korallal, tejkvarccal (hegyikristály) és malachittal. Kérjük, a lenyíló listából válassza ki a szükséges méretet. Amennyiben extra nagy, vagy extra kicsi karkötőre lenne szüksége, írja be a megjegyzésbe!

Gyártó: Ásványcenter

Leírás

Magyarország, a Föld szívcsakrája

A csakrák testünk energia központjai. Ezeken a helyeken áramlik az energia, itt dolgozzuk fel a külvilág impulzusait. Jelentése kerék, energiaörvény. Ahogy az embereknek, úgy Földünknek is megvan a 7 fő csakrája. Bolygónk szívcsakrája Magyarországon található, Dobogókőn.

Szívcsakra: Ahogy a szervezetünkben a szívünknek, úgy a csakrák között a szívcsakrának is kiemelt jelentősége van. Ez a csakra biztosítja az összeköttetést a felső és az alsó csakrák között. A szívcsakra szanszkrit neve anatha, aminek a jelentése örökké megújuló, töretlen.

A karkötő ásványai:

Korall (piros): A korall a szívcsakrához kapcsolható, ugyanis a keringésre gyakorolt hatása miatt jótékonyan hat a szívműködésre is.

Hegyikristály (fehér): A hegyikristály omnipotens ékkő, azaz minden területen jótékony hatást fejt ki, ezáltal az összes csakra működését kedvezően befolyásolja.

Malachit (zöld): A malachit is a szívcsakra ásványa, jótékony hatást fejt ki szívgyengeség, szívfájdalom és erős szívdobogás esetén.

A 7 fő csakra:

1. koronacsakra, 2. homlokcsakra,

3. torokcsakra, 4. szívcsakra,

5. napfonatcsakra, 6. szakrálcsakra

7. gyökércsakra

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
2015. 02. 02. -
Csoda szép !!! Igazi magyar szimbólum:-)