Kategóriák
Matt ónix karkötő Buddha fejjel
2.990 Ft

Matt ónix karkötő Buddha fejjel

2.990 Ft
Kapható választék:
Méret:

0,8 cm-es csiszolt golyókból álló erős, gumis karkötő. Férfi és női méretben is kapható!

A férfiak ásványai között tartják számon a tigrisszemet, az ónixot, a lávakövet és az obszidiánt is. Mindegyikük különböző területen nyújt jótékony hatást, mint pl. önbizalom növelése, memória javítása, férfiasság erősítése, stressz csökkentése, egyensúly megtalálása, pénzügyi gyarapodás és stb.

Az alábbi karkötőben matt ónix található.

Gyártó: Ásványcenter

Leírás

Az ónixról...

Az ónix már a középkor óta ismert ásvány és a fekete kalcedon megfelelője. Érdemes körültekintőnek lennünk, mert nagyon hasonlít az obszidiánra, vagy a turmalinra. Hatásukat tekintve mindegyiknek más az erőssége.

Mire jó?

Az ónix nagyon sokoldalú ásvány. Jótékony hatást fejt ki a fog, csont és a vérrel összefüggő megbetegedésekre. Legfontosabb hatását azonban az elmére fejti ki. Segít megmutatni a „helyes utat”, józan gondolkodásra sarkall, így segítségével meg tudjuk különböztetni az igaz dolgokat a hamisoktól. A tiszta feketesége miatt gondolhatjuk, hogy borút sugárzik, de a gyönyörű fekete felszínen élesen megcsillanó fény számunkra a reményt hozza el. Az ónix minden csakrába kapcsolódik, de a legnagyobb hatást a gyökércsakrába, és a korona csakrába fejti ki.

Buddha szimbólum...

Buddhát a buddhizmus meglapítójaként tisztelik. Tanításai szerteágazóak, megjelennek a filozófia tudományában vagy akár az asztrológiában. Szövegeinek legfőbb tartalma a nyugalom, a belső béke megtalálása, elménk tisztán tartása, és eggyé válás a körülöttünk lévő világgal. A kínai állatöveket az a 12 állatfaj alkotja, melyek Buddha hívása alapján jöttek létre.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.