Oldalunkon cookiekat használunk, hogy minél jobban hozzád illő felhasználói élményben legyen részed. További részletekért kattints ide!

Kategóriák
Ónix macska medál
2.990 Ft

Ónix macska medál

2.990 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Választott szín:

Ónix macska medál fém foglalatban.

Mérete: 5 cm magas és 2,7 cm széles.

Az ónix ásványnak tulajdonított legfontosabb jótékony hatások:

  • fog, csont és vérrel kapcsolatos megbetegedésekre
  • legfontosabb hatás az elme esetében
  • józan gondolkodásra sarkall, igaz dolgok megkülönböztetése a hamistól
  • csakrákhoz való kapcsolódás
Gyártó: Ásványcenter

Leírás

Az ónixról...

Az ónix már a középkor óta ismert ásvány és a fekete kalcedon megfelelője. Érdemes körültekintőnek lennünk, mert nagyon hasonlít az obszidiánra, vagy a turmalinra. Hatásukat tekintve mindegyiknek más az erőssége.

Mire jó?

Az ónix nagyon sokoldalú ásvány. Jótékony hatást fejt ki a fog, csont és a vérrel összefüggő megbetegedésekre. Legfontosabb hatását azonban az elmére fejti ki. Segít megmutatni a „helyes utat”, józan gondolkodásra sarkall, így segítségével meg tudjuk különböztetni az igaz dolgokat a hamisoktól. A tiszta feketesége miatt gondolhatjuk, hogy borút sugárzik, de a gyönyörű fekete felszínen élesen megcsillanó fény számunkra a reményt hozza el. Az ónix minden csakrába kapcsolódik, de a legnagyobb hatást a gyökércsakrába, és a korona csakrába fejti ki.

Macska szimbólum:

Számos tulajdonságot társítanak hozzá. A  termékenység és az anyaság szimbóluma. A szabad lélek, az önállóság jellemzi, mégis társas lény. Különböző kultúrákban más-más jelzőkkel illetik. A szerelem, a boldogság jelképe, a középkorban a boszorkányság és a mágia szimbóluma volt. Gyors, kecses mozgású és fenséges. Egyes helyeken, pl. Kínában az ember segítőjeként tartják számon.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.