Kategóriák
Reiki kövek
1.990 Ft

Reiki kövek

1.990 Ft
Kapható választék:
Választott reiki kő:

A reiki a különböző energiák irányításával, erősítésével és létrehozásával, az energiák segítségével való gyógyítással foglalkozik. A reiki szimbólumokhoz kapcsolódó ásványokba van gravírozva a reiki jel. Mérete: 2,5 cm x 2 cm. Az alábbi listából válassza ki a rendelni kívánt reiki követ!

Gyártó: Ásványcenter

Leírás

    

   

A reiki szó jelentése „univerzális életenergia”. A „rei” az energia univerzális, mindent körülvevő mivoltát jelenti, míg a „ki” jelentése az alapvető életerő, amit mindenki magával hordoz születésétől kezdve egész életén keresztül. A reiki tehát a különböző energiák irányításával, erősítésével és létrehozásával, az energiák segítségével való gyógyítással foglalkozik. A Reiki-hagyomány először körülbelül 2500 évvel ezelőtt, szanszkrit írásokban jelent meg.

1. CHOKU REI – Power protection; ásványa az ónix.

Ennek a szimbólumnak a legfőbb feladata a pozitív energiák erősítése és a negatív energiák csökkentése. Használhatjuk a testünk és a környezetünk pozitív energiákkal való feltöltésére. A fizikális testre irányítja az energiákat.

2. SEI HE KI – Balance, harmony; ásványa az ametiszt.

Ez a szimbólum az érzelmekre hat, energiái az érzelmi és lelki egyensúly megteremtését segítik. Az ametisztet a lélek kövének tekinti – „az ametiszt elűzi a gonoszt, és élesíti az elmét” - ezért egyértelműen ez a reiki kő az érzelmi, lelki egyensúly megteremtését segíti. Az érzelmi testre irányítja az energiáinkat.

3. HON SHA ZA SHO NEN – Distance healing; ásványa az aventurin.

Ez a jel a távgyógyítás szimbóluma. Ennek a jelnek a segítségével energiákat küldhetünk bárhová, a távolság nem jelent problémát. Az aventurin a mentális tisztaság, mentális egészség szimbóluma, így kapcsolódik ehhez a reiki jelhez. A mentális testre irányítja az energiáinkat.

4. DAI KO MOYO – Positive influence; ásványa az unakit.

Ez a szimbólum egy összetett szimbólum, feladata a különböző energiák erősítése.

5. Rebirth – Újjászületés; ásványa a lápisz.

A szimbólum az újjászületést, a megújulást, a felfrissülést jelképezi. Ezekhez elengedhetetlen a víz, a lápisz pedig az ásványok között a víz egyik legfontosabb jelképezője, így hozható kapcsolatba ezzel a szimbólummal.

6. Energia közvetítő kéz szimbólum; ásványa a narancs karneol.

Ez a szimbólum az energia áramlását, az energia közvetítését szimbolizálja. A  narancs karneol a naphoz kapcsolható színe miatt párosítható ezzel a szimbólummal, ugyanis a nap a legfőbb energia-adó világunkban.

A reiki hagyomány egy nagyon összetett, érdekes tudomány, használatakor érdemes belemélyedni a rejtelmeibe!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.