Kategóriák
Rózsakvarc dobozos
1.490 Ft

Rózsakvarc dobozos

1.490 Ft

Nyers rózsakvarc ásvány.

Lelőhely: Namíbia.

Átlagos méret kb. 3,5 cm x 2,8 cm.

Az ásvány dobozzal együtt jár, melyen a név és a lelőhely is feltüntetésre került!

A rózsakvarc ásványnak tulajdonított legfontosabb jótékony hatások:

  • általános erősítés
  • kisgyermekek védőköve
  • női betegségek, terhesség alatti támogatás
  • bőrproblémák okozta fájdalmakra
  • vérszegénység
  • szeretet köve, nyugalom elérése
  • szépség fogalmának átértékelése, negatív gondolatok kiürítése
Gyártó: Ásványcenter

Leírás

Milyen ásvány ez? Az ásványról...

A rózsakvarc a legismertebb ásványok közé tartozik. Nevét színéről kapta, melyet a beépülő mangán és titán okoz. Főként tömeges állapotban található, nagyon ritka a kristályos változata és ha elő is fordul, nagyon minimális kristályok. Jelentős lelőhelyei: Madagaszkár, Brazília, Oroszország.

Mire jó?

A rózsakvarc a három általános erősítő ásvány egyike. (hegyikristály, ametiszt) A kismamák és kisgyermekek védőköve. Különböző női betegségek megoldására is jótékonyan hat, valamint a terhesség folyamán kifejezetten ajánlott használata. Bőrproblémák esetén is javasolt a használata, ugyanis enyhít a bőrproblémák okozta fájdalmakat. Mangán, titán és szilícium tartalmának köszönhetően vérszegénység esetén jótékony hatást fejt ki a betegség okozta problémákra. A rózsakvarc a szeretet köve, a nyugalom jelképe az ásványok között. A rossz időszakok idején, segítségével az ember képessé válhat átértékelni a szépség fogalmát. Ha rossz kapcsolatba kerül valakivel, ha kavarognak a gondolatok a fejében, ez a kő segít kiüríteni a negatív gondolatokat és visszaállítja a helyes ítélőképességet.
A rózsakvarc különleges tulajdonságai közé tartozik az is, hogy segít semlegesíteni a negatív sugárzásokat (Tv, Számítógép, Laptop). Érdemes olyan helyre tennünk, ahol ezek a használati tárgyak megtalálhatók, vagy akár a lakás négy sarkába helyezzünk el egy-egydarabot.
A rózsakvarc a bika és a mérleg csillagjegy szerencseköve.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.