Oldalunkon cookiekat használunk, hogy minél jobban hozzád illő felhasználói élményben legyen részed. További részletekért kattints ide!

Kategóriák
Rózsakvarc karkötő csillogó szív medállal
2.990 Ft

Rózsakvarc karkötő csillogó szív medállal

2.990 Ft
Kapható választék:
Méret:

Ha igazán szép és tartalmas ajándékot szeretne, akár magának, akár szeretteinek, ez tökéletes választás!

0,8 cm-es golyókból álló rózsakvarc karkötő csillogó szív medállal és elegáns köztes elemekkel.

A rózsakvarc kifejezetten hölgyek ásványa, a nőiesség erősítője. Az egyik legismertebb ásvány. Számos jótékony hatása mellett az asszonyok, lányok és csecsemők védelmező kövének is tartják.

A rózsakvarc ásványnak tulajdonított legfontosabb jótékony hatások:

  • általános erősítés
  • kisgyermekek védőköve, női betegségek, terhesség alatti támogatás
  • bőrproblémák okozta fájdalmakra, vérszegénység
  • szeretet köve, nyugalom elérése
  • szépség fogalmának átértékelése, negatív gondolatok kiürítése
Gyártó: Ásványcenter

Leírás

Milyen ásvány ez? A rózsakvarcról...

A rózsakvarc a legismertebb ásványok közé tartozik. Nevét színéről kapta, melyet a beépülő mangán és titán okoz. Főként tömeges állapotban található, nagyon ritka a kristályos változata és ha elő is fordul, a kristályok nagyon aprók. Jelentős lelőhelyei: Madagaszkár, Brazília, Oroszország.

Mire jó?

A rózsakvarc a három általános erősítő ásvány egyike. (hegyikristály, ametiszt) A kismamák és kisgyermekek védőköve. Különböző női betegségek megoldására is jótékonyan hat, valamint a terhesség folyamán kifejezetten ajánlott a használata. Bőrproblémák esetén is javasolt a használata, ugyanis enyhít a bőrproblémák okozta fájdalmakat. Mangán, titán és szilícium tartalmának köszönhetően vérszegénység esetén jótékony hatást fejt ki a betegség okozta problémákra. A rózsakvarc a szeretet köve, a nyugalom jelképe az ásványok között. A rossz időszakok idején, segítségével az ember képessé válhat átértékelni a szépség fogalmát. Ha rossz kapcsolatba kerül valakivel, ha kavarognak a gondolatok a fejében, ez a kő segít kiüríteni a negatív gondolatokat és visszaállítja a helyes ítélőképességet. A rózsakvarc a bika és a mérleg csillagjegy szerencseköve.

A szív szimbólum...

A szív szimbólum világszerte ismert. Legfőbb jelentései a szerelem, szeretet, család és egészség. Az összetartozás jelképe.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.