Oldalunkon cookiekat használunk, hogy minél jobban hozzád illő felhasználói élményben legyen részed. További részletekért kattints ide!

Kategóriák
Rózsakvarc szappankő
2.990 Ft

Rózsakvarc szappankő

2.990 Ft

Rózsakvarcból készült szappankő, melynek mérete: 5 cm x 5 cm. A szappankő jellegzetessége, hogy formája megegyezik a szappanéhoz és a kő tapintása sima, megjelenése fényes felületű. Súlya és tömöttsége is ahhoz hasonló.

A rózsakvarc ásványnak tulajdonított legfontosabb jótékony hatások:

  • általános erősítés
  • kisgyermekek védőköve 
  • női betegségek, terhesség alatti támogatás
  • bőrproblémák okozta fájdalmakra
  • vérszegénység
  • szeretet köve, nyugalom elérése
  • szépség fogalmának átértékelése, negatív gondolatok kiürítése
Gyártó: Ásványcenter

Leírás

Milyen ásvány ez? Az ásványról...

A rózsakvarc a legismertebb ásványok közé tartozik. Nevét színéről kapta, melyet a beépülő mangán és titán okoz. Főként tömeges állapotban található, nagyon ritka a kristályos változata és ha elő is fordul, nagyon minimális kristályok. Jelentős lelőhelyei: Madagaszkár, Brazília, Oroszország.

Mire jó?

A rózsakvarc a három általános erősítő ásvány egyike. (hegyikristály, ametiszt) A kismamák és kisgyermekek védőköve. Különböző női betegségek megoldására is jótékonyan hat, valamint a terhesség folyamán kifejezetten ajánlott használata. Bőrproblémák esetén is javasolt a használata, ugyanis enyhít a bőrproblémák okozta fájdalmakat. Mangán, titán és szilícium tartalmának köszönhetően vérszegénység esetén jótékony hatást fejt ki a betegség okozta problémákra. A rózsakvarc a szeretet köve, a nyugalom jelképe az ásványok között. A rossz időszakok idején, segítségével az ember képessé válhat átértékelni a szépség fogalmát. Ha rossz kapcsolatba kerül valakivel, ha kavarognak a gondolatok a fejében, ez a kő segít kiüríteni a negatív gondolatokat és visszaállítja a helyes ítélőképességet.
A rózsakvarc a bika és a mérleg csillagjegy szerencseköve.

Mi a szappankő?

A szappankő jellegzetessége, hogy formája megegyezik a szappanéhoz és a kő tapintása sima, megjelenése fényes felületű. Súlya és tömöttsége is ahhoz hasonló. Használhatjuk meditáció és relaxáció esetén, vagy akár a szoba különböző helyeire téve a negatív energiákat és a káros behatásokat is semlegesíthetjük. Tartsuk magunknál, ha egy kis megerősítésre van szükségünk. Mérete miatt táskánkban is könnyedén elfér!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.