Termékek Menü

Szállítási információk

Az Ásványcenter webáruházban 3 fajta mód van, mellyel hozzájuthat az Ön által kiválasztott termékhez:

10.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES!

1. Pick Pack Pontos szállítás: Abban az esetben, ha ezt a szállítási módot választja, a vásárolt termékek árát a PickPack Pont átvevőhelyen kell kifizetnie, a termékek átvételekor. A szállítás díja: 990 Ft

2. MPL házhozszállítás: Postai házhozszállítás esetén két lehetőség van a számla kiegyenlítésére. Fizethet banki átutalással, ebben az esetben 990 Ft a szállítás díja. Fontos, hogy ennél a szállítási módnál, csak az utalás megérkezésekor postázzuk csomagját! Utánvétel esetén (amikor a pénzt a futárnak fizeti) 1300 Ft a szállítás díjja. Banki utaláshoz szükséges adatok: Buri Krisztián E.V - OTP 11708001-20572497

3. Személyes átvétel Budapesten:  ingyenes Személyes átvételre csak abban az esetben van lehetősége, amennyiben a honlapon megrendeli a terméket és a szállítási és fizetési módoknál a személyes átvételt választja. Amennyiben nem így tesz, nem tudja átvenni a terméket a boltban! A megrendelt terméket nagy valószínűséggel már a megrendelést követő napon a boltba szállítjuk, de az áru érkezéséről tájékoztatjuk Önt! A boltban csak készpénzes fizetésre van lehetőség! A bolt címe: Erzsébet körút 12. Jinjang.hu bolt.

Lehetősége van az üzletben is vásárolnia, megtekinteni ékszereinket, azonban a bolt és a webáruház kínálata nem fedi teljesen egymást! Vannak olyan termékek, melyek csak webáruházunkban, míg vannak olyanok, melyek csak a Jinjang.hu boltban kaphatóak!

A vásárolt ásványékszerek szállítási ideje MPL házhozszállítás esetén: a rendelést követő 1-3 munkanap, PickPackPontos szállítás esetén a rendelést követő 2-5 munkanap.