Oldalunkon cookiekat használunk, hogy minél jobban hozzád illő felhasználói élményben legyen részed. További részletekért kattints ide!

Rendben
Termékek Menü

Szállítási információk

Az Ásványcenter webáruházban több fajta mód van, mellyel hozzájuthat kiválasztott ásványékszereihez:

15.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES!

1. MPL házhozszállítás: Postai házhozszállítás esetén két lehetőség van a számla kiegyenlítésére. Fizethet banki átutalással, ebben az esetben 1190 Ft a szállítás díja. Fontos, hogy ennél a szállítási módnál, csak az utalás megérkezésekor postázzuk csomagját! Utánvétel esetén (amikor a pénzt a futárnak fizeti) 1300 Ft a szállítás díjja. Banki utaláshoz szükséges adatok: Wagner Richard E.V - Erste 11600006-00000000-81081389

2. MPL Postán maradó: Ha a Postán maradó szállítási lehetőséget választja, akkor csomagja egy Ön által választott postán lesz átvehető! A rendelésének értékét a csomag átvételekor kell kifizetnie! MPL Postán maradó szállítás esetén a szállítás díja 1190 Ft.

3. Posta Pontos szállítás: Abban az esetben, ha ezt a szállítási módot választja, a vásárolt termékek árát a Posta Pont átvevőhelyen kell kifizetnie, a termékek átvételekor. A szállítás díja: 990 Ft

4. ÚJ! FoxPost Csomagautomatába szállítás: Amennyiben a FoxPost Csomagautomatába történő szállítást választja, akkor csomagja egy Ön által megjelölt csomagautomatába fog érkezni. Fontos információ, hogy ennél a szállítási módnál banki átutalással kell fizetnie!

5. Személyes átvétel Budapesten:  ingyenes Személyes átvételre csak abban az esetben van lehetősége, amennyiben a honlapon megrendeli a terméket és a szállítási és fizetési módoknál a személyes átvételt választja. Amennyiben nem így tesz, nem tudja átvenni a terméket a boltban! A megrendelt terméket nagy valószínűséggel már a megrendelést követő napon a boltba szállítjuk, de az áru érkezéséről tájékoztatjuk Önt! A boltban csak készpénzes fizetésre van lehetőség! A bolt címe: Erzsébet körút 12. Jinjang.hu bolt.

Lehetősége van az üzletben is vásárolnia, megtekinteni ékszereinket, azonban a bolt és a webáruház kínálata nem fedi teljesen egymást! Vannak olyan termékek, melyek csak webáruházunkban, míg vannak olyanok, melyek csak a Jinjang.hu boltban kaphatóak!

A vásárolt ásványékszerek szállítási ideje MPL házhozszállítás és Postán maradó csomagok esetén: a rendelést követő 1-3 munkanap, Posta Pontos és FoxPostos szállítás esetén a rendelést követő 2-5 munkanap.