Termékek Menü

Szállítási info - 15.000 Ft felett ingyenes szállítás

Az Ásványcenter webáruházban több fajta mód van, mellyel hozzájuthat kiválasztott ásványékszereihez:

15.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES!

1. MPL házhozszállítás: Postai házhozszállítás esetén két lehetőség van a számla kiegyenlítésére. Fizethet banki átutalással, ebben az esetben 1290 Ft a szállítás díja. Fontos, hogy ennél a szállítási módnál, csak az utalás megérkezésekor postázzuk csomagját! Utánvétel esetén (amikor a pénzt a futárnak fizeti) 1390 Ft a szállítás díja. Banki utaláshoz szükséges adatok: Buri Krisztián E.V - OTP 11708001-20572497

2. MPL Postán maradó: Ha a Postán maradó szállítási lehetőséget választja, akkor csomagja egy Ön által választott postán lesz átvehető! A rendelésének értékét a csomag átvételekor kell kifizetnie! MPL Postán maradó szállítás esetén a szállítás díja 1290 Ft.

3. PickPack Pontos szállítás: Abban az esetben, ha ezt a szállítási módot választja, a vásárolt termékek árát, az Ön által kiválasztott PickPack Pont átvevőhelyen kell kifizetnie, a termékek átvételekor. A szállítás díja: 990 Ft

4. FoxPost Csomagautomatába szállítás: Amennyiben a FoxPost Csomagautomatába történő szállítást választja, akkor csomagja egy Ön által megjelölt csomagautomatába fog érkezni. A szállítás díja: 690 Ft Fontos információ, hogy ennél a szállítási módnál banki átutalással kell fizetnie!

5. Személyes átvétel Budapesten:  ingyenes Személyes átvételre csak abban az esetben van lehetősége, amennyiben a honlapon megrendeli a terméket és a szállítási és fizetési módoknál a személyes átvételt választja. Amennyiben nem így tesz, nem tudja átvenni a terméket a boltban! A megrendelt terméket nagy valószínűséggel már a megrendelést követő napon a boltba szállítjuk, de az áru érkezéséről tájékoztatjuk Önt! A boltban csak készpénzes fizetésre van lehetőség! A bolt címe: Erzsébet körút 12. Jinjang.hu bolt.

Lehetősége van az üzletben is vásárolnia, megtekinteni ékszereinket, azonban a bolt és a webáruház kínálata nem fedi teljesen egymást! Vannak olyan termékek, melyek csak webáruházunkban, míg vannak olyanok, melyek csak a Jinjang.hu boltban kaphatóak!

A vásárolt ásványékszerek szállítási ideje MPL házhozszállítás és Postán maradó csomagok esetén: a rendelést követő 1-3 munkanap, PickPack Pontos és FoxPostos szállítás esetén a rendelést követő 2-5 munkanap.