Kategóriák
Szerencsehozó és gazdagságot vonzó karkötő
3.490 Ft

Szerencsehozó és gazdagságot vonzó karkötő

3.490 Ft
Kapható választék:
Méret:

Csiszolt 0,8 cm-es citrin és tigrisszem golyókból álló karkötő. A hiedelmek szerint a citrin és a tigrisszem a pénz és a szerencse ásványai. A karkötő mérete választható, amennyiben egyedi méretet szeretne, rendelésnél a megjegyzésbe tudja leírni a pontos méretet. 

Leírás

A citrinről és a tigrisszemről...

A hiedelmek szerint ajánlott a közelünkben tartani ezt a két ásványt, magunkon viselni a bőség vonzásának érdekében. A citrin már az ókor óta a "pénz kövének" birtokosa; a feng-shui szerint a követ tegyük a lakás "Gazdagság " területére és várhatjuk szerencsehozó hatását! (bejárattól számított bal hátsó terület). A tigrisszem pénzvonzó szerepe a kaliforniai aranyláz idején került előtérbe, ugyanis az egyik legnagyobb aranyleletet találó kalandor tigrisszemet talált az értékes nemesfém előtt. Ezután sok aranybányász szerencsehozó, "aranyvonzó kőként" magánál tartotta és használta a tigrisszemet.  

Mindemellett a citrin a gyomor és a belek problémáin segít. Felfúvódás, teltségérzet, gyomorgörcsök, gyomorhurut esetén bátran lehet alkalmazni. Hatással van a hasnyálmirigyre, és cukorbetegség esetén is hasznos. Csökkenti a koleszterinszintet, segíti a szervezet méregtelenítési és tisztulási folyamatait. A hormonháztartás problémái esetén is ajánlott alkalmazása. A tigrisszem kiválóan hat a légutak, a tüdő megbetegedéseire. Alkalmazható asztma esetén, segíti a fulladásos betegségek enyhítését. Melegíti testet és segít, hogy hamarabb kilábaljunk a náthából. Érzékszervi megbetegedésekre is alkalmazható, kifejezetten látási problémákra. A tigrisszem hatásos segítség az idegi betegségek esetében is, az ideggyulladástól az idegességig, de epilepszia és skizofrénia vagy paranoia, üldözési mánia és szellemi eltévelyedések ellen is hasonlóan jó segítség. A koncentráló képességet és a memóriát is javítja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.