Kategóriák
Színezett kristály geoda medál
2.990 Ft

Színezett kristály geoda medál

2.990 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Választott szín:

Különlegesség! A medál valódi hegyikristály (kvarc) geódából készült, színét utólagos színezéssel kapja meg. A medál átlagos mérete: 2 cm széles és 3 cm magas. Kérjük, az alábbi lenyíló listából válassza ki a kívánt mennyiséget!

A hegyikristály ásványnak tulajdonított legfontosabb jótékony hatások:

  • mindenre alkalmazható
  • immunrendszer erősítése
  • fokozza az akaraterőt
  • pozitív gondolkodásra sarkall

Leírás

Mi a geóda?

A geóda általában egy gömbölyű vagy ellipszoid alakú ásványüreg. Ezt az üreget leggyakrabban az üreg falától a középpont felé növekvő kristályok alkotják. Jelen esetben a medálokat hegyikristály (kvarc) tölti ki, tehát ez egy hegyikristály kitöltésű geoda.

A hegyikristályt - ahogy az összes kvarc félét - omnipotens ásványnak, azaz mindenre jó, mindenre alkalmazható ásványként tartjuk számon. Kiváló immunrendszer erősítő, bizonyos kultúrákban már az ókorban is "kihasználták" az ásványnak ezt a tulajdonságát. Az egyik legerősebb gyógyító ásvány. A samanisztikában "világító kőnek", a látnoki képesség eszközének tartják, mely a látható és láthatatlan közötti közbenső szintet képviseli. A navajók hite szerint a hegyikristály idézte elő, hogy a Nap az első sugarait a Földre vesse. Fokozza az akaraterőt, elősegíti a pozitív gondolkodást.

A medál valódi hegyikristály geódából készült, mely színét utólagos színezéssel kapta meg.  Mit jelent a fehér szín?

A nőiesség szimbóluma, védelem a hölgyek számára, segítség az elme és a gondolatok kiteljesítésében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.