Termékek Menü

Tigrisszem mala lánc 8 mm

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.990 Ft

90 centiméteres rugalmas, nyakláncként vagy akár karláncként is használható 8 mm-es (0,8 cm) csiszolt tigrisszem golyókból álló mala lánc.  A mala ékszerek különös, spirituális erővel bírnak, mely a nyugodt lelkiállapotot segíti. A tigrisszem mala lánc 108 szemből készült.

Leírás

Milyen ásvány ez? A tigrisszemről...

Sólyomszemből keletkezik, a vastartalma okozza arany színét. A sólyomszemmel közösen fordul elő, legjelentősebb lelőhelyei: USA, Mianmar, Ausztrália, India.

Mire jó?

A tigrisszem kiválóan hat a légutak, a tüdő megbetegedéseire. Alkalmazható asztma esetén, segíti a fulladásos betegségek enyhítését. Melegíti testet és segít, hogy hamarabb kilábaljunk a náthából. Érzékszervi megbetegedésekre is alkalmazható, kifejezetten látási problémákra. A tigrisszem hatásos segítség az idegi betegségek esetében is, az ideggyulladástól az idegességig, de epilepszia és skizofrénia vagy paranoia, üldözési mánia és szellemi eltévelyedések ellen is hasonlóan jó segítség. A koncentráló képességet és a memóriát is javítja. A citrin mellett a pénz és a szerencse köve.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!