Oldalunkon cookiekat használunk, hogy minél jobban hozzád illő felhasználói élményben legyen részed. További részletekért kattints ide!

Kategóriák
Védelmező karkötő Allah szemével
2.990 Ft

Védelmező karkötő Allah szemével

2.990 Ft
Kapható választék:
Méret:

Az Allah szeme szimbólum az egyik legősibb, legerősebb szerencsehozó és rontásoktól védő szimbólum. Már a neve is jelzi, hogy aki ezt hordja, azt az isten óvó szeme kíséri. A szimbólum egy szemet ábrázol, mely úgy néz ki, mintha a belsejében egy vízcsepp lenne, aminek tisztító, védelmező hatást tulajdonítottak. A karkötő az Allah szeme szimbólum mellett kék kvarcból és lápiszból készült. 

Gyártó: Ásványcenter

Leírás

A lápisz lazulitban (arab-latin „kék kő”) a fő alkotó lazulit mellett mindig jelen van más ásvány (pl.: csillám, kalcit, pirit…), ezért előfordul, hogy kőzetként tekintenek a lápiszra. Drágakő minőségű lápisznak azokat tekintjük, melyek egyenletes színelosztásúak, azonban a lápiszból készült ékszerek nagy részében találhatóak valamely más ásvány beépülése következtében mutatkozó foltok, minták. Színt adó anyaga a kén.

Mire jó?

A lápisz jótékony tulajdonságai rendkívül szerteágazók, számtalan probléma megoldásában segít. Megnyugtatja a testet és lelket egyaránt, jótékony hatást fejt ki az idegek működésére, ezáltal harmonizáló hatása van. Légúti panaszok esetén is ajánlott az alkalmazása, ugyanis segít leküzdeni az ilyen jellegű betegségek miatt kialakult kellemetlenségeket. Évszázadok óta fennálló hiedelem, hogy a lápisz segít a különböző bőrbetegségek kezelésében, pl.: ekcéma, pikkelysömör, szemölcs-problémák… A lápisz egyike azon ásványoknak, mely szinte minden csakrához kapcsolható. A lápisz a kos, oroszlán, szűz, nyilas, bak és halak csillagjegyekhez kapcsolható.

A kék kvarc a kvarc ásványok közé tartozik, színt adó anyaga a krokidolit és a magnézium.  Jelentős lelőhelyei: Brazília, Marokkó.

Mire jó?

A kék kvarc, mint az összes kvarcféle kiváló immunrendszer erősítő ásvány. Segíti az anyagcsere folyamatokat, illetve jótékony hatást gyakorol a véráramlásra is. A kék kvarc a torok csakrához kapcsolódó ásvány, enyhíti a torok problémákat, valamint segíti, fejleszti a kommunikációt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.