Oldalunkon cookiekat használunk, hogy minél jobban hozzád illő felhasználói élményben legyen részed. További részletekért kattints ide!

Kategóriák
Ametiszt relax medál csakra kristályokkal
3.490 Ft

Ametiszt relax medál csakra kristályokkal

3.490 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Választott szín:

Ametiszt relax medál csakra kristályokkal. A relax szimbólum csakra kövei ólomkristályokból készültek! A kristályokat tartalmazó rész anyaga nikkelmentes fém ötvözet.

A medál méretei:

Rózsakvarc ásvány: 1,5 cm széles és 3,5 cm magas; Relax szimbólum: 2,3 cm széles, 2 cm magas.

Gyártó: Ásványcenter

Leírás

Milyen ásvány ez? Az ásványról:

Az ametiszt a kvarccsoport legismertebb és legkedveltebb ásványa. Színét a mangán, illetve a vas-titán adja. Kristályai mindig valamilyen alapra nőttek, általában a kristálycsúcsok a legerőteljesebb színűek. Jelentős lelőhelyei: Brazília, Uruguay, Madagaszkár, Namíbia.

Mire jó?

"Az ametiszt elűzi a gonoszt és élesíti az elmét" (Leonardo da Vinci). Da Vinci szavai is jelzik, hogy már a középkorban is kiemelt szerepe volt az ametisztnek az ásványok között. Legkedveltebb szerencsekő: szerencsét hoz és véd a rontásoktól. Az ókeresztény egyházban is hittek az ametiszt józanító tulajdonságában. Az ametisztet a püspökeik számára elérendő, emelkedett lélek szimbólumává tették, és hamarosan a püspöki jelvények közé került az ametisztgyűrű. Az ókori görögök azt hitték, ha ametisztcsészéből isszák a bort, az megvédi őket a részegségtől, ezért a kártékony hatások ellen védő ásványok egyike. A memória javítójának, kiváló akaraterő fokozó ásványnak tartják. Jótékonyan hat cukorbetegségre, elhízásra, valamint a hegyikristály és a rózsakvarc mellett az egyik legfontosabb immunrendszert erősítő ásvány.

Mi a csakra?

A csakrák testünk energia központjai. Olyan helyek, ahol különösen erősen érezzük az energiáinkat, itt dolgozzuk fel a külvilág impulzusait. Kommunikációs központoknak, energia generátoroknak, az emberi test erőközpontjainak tekinthetjük őket. A csakra szó szanszkrit eredetű, amely India és a Himalája ősi szent nyelve volt. Jelentése: kerék, energiaörvény. A 7 csakra: 1. koronacsakra, 2. homlokcsakra, 3. torokcsakra, 4. szívcsakra, 5. napfonatcsakra, 6. szakrálcsakra, 7. gyökércsakra.

Mi a relaxáció?

A rendszeres meditáció és relaxáció rendkívül jótékony hatással bír. A testi és szellemi frissesség megőrzése érdekében érdemes hetente alkalmaznunk, hiszen ilyenkor mindent kizárhatunk és elmélyülhetünk saját gondolatainkban. 

A rendszeres meditáció és relaxáció jótékony hatásai:

• nyugodtabb légzés, csökkenő vérnyomás, lassabb szívverés

• stressz csökkenése

• koncentráló képesség javulása

• érzelmek/érzések rendszerezése

• pozitív gondolkodás

• felfrissülés

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.