Kategóriák
Ametiszt relax medál csakra kristályokkal
3.490 Ft

Ametiszt relax medál csakra kristályokkal

3.490 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Választott szín:

Ametiszt relax medál csakra kristályokkal. A relax szimbólum csakra kövei ólomkristályokból készültek! A kristályokat tartalmazó rész anyaga nikkelmentes fém ötvözet.

A medál méretei:

Rózsakvarc ásvány: 1,5 cm széles és 3,5 cm magas; Relax szimbólum: 2,3 cm széles, 2 cm magas.

Gyártó: Ásványcenter

Leírás

Milyen ásvány ez? Az ásványról:

Az ametiszt a kvarccsoport legismertebb és legkedveltebb ásványa. Színét a mangán, illetve a vas-titán adja. Kristályai mindig valamilyen alapra nőttek, általában a kristálycsúcsok a legerőteljesebb színűek. Jelentős lelőhelyei: Brazília, Uruguay, Madagaszkár, Namíbia.

Mire jó?

"Az ametiszt elűzi a gonoszt és élesíti az elmét" (Leonardo da Vinci). Da Vinci szavai is jelzik, hogy már a középkorban is kiemelt szerepe volt az ametisztnek az ásványok között. Legkedveltebb szerencsekő: szerencsét hoz és véd a rontásoktól. Az ókeresztény egyházban is hittek az ametiszt józanító tulajdonságában. Az ametisztet a püspökeik számára elérendő, emelkedett lélek szimbólumává tették, és hamarosan a püspöki jelvények közé került az ametisztgyűrű. Az ókori görögök azt hitték, ha ametisztcsészéből isszák a bort, az megvédi őket a részegségtől, ezért a kártékony hatások ellen védő ásványok egyike. A memória javítójának, kiváló akaraterő fokozó ásványnak tartják. Jótékonyan hat cukorbetegségre, elhízásra, valamint a hegyikristály és a rózsakvarc mellett az egyik legfontosabb immunrendszert erősítő ásvány.

Mi a csakra?

A csakrák testünk energia központjai. Olyan helyek, ahol különösen erősen érezzük az energiáinkat, itt dolgozzuk fel a külvilág impulzusait. Kommunikációs központoknak, energia generátoroknak, az emberi test erőközpontjainak tekinthetjük őket. A csakra szó szanszkrit eredetű, amely India és a Himalája ősi szent nyelve volt. Jelentése: kerék, energiaörvény. A 7 csakra: 1. koronacsakra, 2. homlokcsakra, 3. torokcsakra, 4. szívcsakra, 5. napfonatcsakra, 6. szakrálcsakra, 7. gyökércsakra.

Mi a relaxáció?

A rendszeres meditáció és relaxáció rendkívül jótékony hatással bír. A testi és szellemi frissesség megőrzése érdekében érdemes hetente alkalmaznunk, hiszen ilyenkor mindent kizárhatunk és elmélyülhetünk saját gondolatainkban. 

A rendszeres meditáció és relaxáció jótékony hatásai:

• nyugodtabb légzés, csökkenő vérnyomás, lassabb szívverés

• stressz csökkenése

• koncentráló képesség javulása

• érzelmek/érzések rendszerezése

• pozitív gondolkodás

• felfrissülés

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.