Kategóriák
Citrin életfa medál
2.990 Ft

Citrin életfa medál

2.990 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Citrin életfa medál mérete: 5 cm x 4,5 cm. Az életfa egy mitologikus "tárgy" melynek jelentősége minden ősi vallásban nagy volt. Az életfa köti össze a földi és égi világot, kapocs a természetes és a természetfölötti között, híd a fenti és lenti világ között. Az életfánál kezdődik és végződik az élet. A fejet a testtel a gerincen keresztül a csakrák úgy kötik össze, mint az életfa a különböző világokat. Mint ékszer, ősi tudás, és a régen vágyott harmónia jelképe is.

A citrin ásványnak tulajdonított legfontosabb jótékony hatások:

  • gyomor és belek problémáira, felfúvódás, teltségérzet, gyomorgörcsök, gyomorhurut enyhítése
  • hasnyálmirigyre, cukorbetegségre, koleszterinszint csökkentése
  • szervezet méregtelenítése, tisztítása
  • pénz köve, szerencsét hoz
Gyártó: Ásványcenter

Leírás

Milyen ásvány ez? A citrinről...

A citrint az oxid ásványok közé, a kvarccsoportba tartozik. Citromsárga színéről nevezték el, színét adó anyaga a vas.Jelentős lelőhelyei: Brazília, Madagaszkár, USA.

Mire jó?

A citrin a gyomor és a belek problémáin segít. Felfúvódás, teltségérzet, gyomorgörcsök, gyomorhurut esetén bátran lehet alkalmazni. Hatással van a hasnyálmirigyre, és cukorbetegség esetén is hasznos. Csökkenti a koleszterinszintet, segíti a szervezet méregtelenítési és tisztulási folyamatait. A hormonháztartás problémái esetén is ajánlott alkalmazása. A citrin a pénz köve. Célszerű a pénztárcánkban, kulcsunkon, táskánkban, tehát a nap folyamán végig magunknál tartani és szerencsét hoz a pénzszerzésben. (tigrisszemmel)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.