Kategóriák
Csakra karkötő hegyikristállyal 0,6-os
2.490 Ft

Csakra karkötő hegyikristállyal 0,6-os

2.490 Ft
Kapható választék:
Méret:

0,6 cm-es csiszolt csakra golyókból álló karkötő a 7 csakra ásványával: ametiszt, rózsakvarc, türkinit, aventurin, jáspis, karneol, tigrisszem. A csakra ásványok mellett hegyikristály található még a karkötőben, mely ásvány napjaink egyik legnépszerűbb immunrendszert erősítő köve. 

Kérjük a lenyíló listából válassza ki a szükséges méretet! Amennyiben extra nagy, extra kicsi vagy gyerek méretre lenne szüksége, a megjegyzésben tüntesse fel a kívánt cm-t!

Gyártó: Ásványcenter

Leírás

A csakrákról...

A csakrák testünk energia központjai. Olyan helyek, ahol különösen erősen érezzük az energiáinkat, itt dolgozzuk fel a külvilág impulzusait. Kommunikációs központoknak, energia generátoroknak, az emberi test erőközpontjainak tekinthetjük őket. A csakra szó szanszkrit eredetű, amely India és a Himalája ősi szent nyelve volt. Jelentése: kerék, energiaörvény. A 7 csakra: 1. koronacsakra, 2. homlokcsakra, 3. torokcsakra, 4. szívcsakra, 5. napfonatcsakra, 6. szakrálcsakra, 7. gyökércsakra.

Milyen ásvány ez? A hegyikristályról...

A hegyikristály a kvarcok színtelen változata. Az ásványok közül az egyik legismertebb, legmeghatározóbb ásvány. Ezt bizonyítja, hogy számtalan hiedelem kapcsolható a kőhöz.  A görögök azt tartották, hogy a hegyikristályok az Alpok magas csúcsainak dermesztő hidegében felolvaszthatatlan jéggé fagyott vízből keletkeztek, ezért nevezték el az ásványt kristallosnak, azaz jégnek.

Mire jó?

A hegyikristályt omnipotens ásványnak, azaz mindenre jó, mindenre alkalmazható ásványként tartjuk számon. Kiváló immunrendszer-erősítő, bizonyos kultúrákban már az ókorban is "kihasználták" az ásványnak ezt a tulajdonságát. A samanisztikában "világító kő"-nek, a látnoki képesség eszközének tartják, mely a látható és láthatatlan közötti közbenső szintet képviseli. A navajók hite szerint a hegyikristály idézte elő, hogy a Nap az első sugarait a Földre vesse. Fokozza az akaraterőt, elősegíti a pozitív gondolkodást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.