Kategóriák
Csakra karkötő lávakővel 0,6-os
2.490 Ft

Csakra karkötő lávakővel 0,6-os

2.490 Ft
Kapható választék:
Méret:

0,6 cm-es csiszolt csakra golyókból álló karkötő a 7 csakra ásványával: ametiszt, rózsakvarc, tükinit, aventurin, jáspis, karneol, tigrisszem. A csakra ásványok mellett lávakő található még a karkötőben, mely ásvány napjaink egyik legnépszerűbb nyugtató, relaxáló és méregtelenítő köve. 

Kérjük a lenyíló listából válassza ki a szükséges méretet! Amennyiben extra nagy, extra kicsi vagy gyerek méretre lenne szüksége, a megjegyzésben tüntesse fel a kívánt cm-t!

Gyártó: Ásványcenter

Leírás

A csakrákról...

A csakrák testünk energia központjai. Olyan helyek, ahol különösen erősen érezzük az energiáinkat, itt dolgozzuk fel a külvilág impulzusait. Kommunikációs központoknak, energia generátoroknak, az emberi test erőközpontjainak tekinthetjük őket. A csakra szó szanszkrit eredetű, amely India és a Himalája ősi szent nyelve volt. Jelentése: kerék, energiaörvény. A 7 csakra: 1. koronacsakra, 2. homlokcsakra, 3. torokcsakra, 4. szívcsakra, 5. napfonatcsakra, 6. szakrálcsakra, 7. gyökércsakra.

A lávakőről...

A lávakő megszilárduló, folyékony lávából keletkezik. A Föld belsejéből tör a felszínre, így rengeteg fontos elemet tartalmaz, melyek szervezetünk egészségét segítenek biztosítani. Ezek a nyomelemek javítják a sejtek anyagcseréjét, serkentik a keringést, ami az immunrendszer erősítéséhez és méregtelenítéséhez vezet. Kiváló relaxációhoz, megnyugtatja a testet és lelket egyaránt. Illóolajat csepegtetve rá megtartja annak illatát, így a lávakövet illatosítóként is lehet használni. A férfiak egyik köve, a férfiasság erősítője.  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.