Oldalunkon cookiekat használunk, hogy minél jobban hozzád illő felhasználói élményben legyen részed. További részletekért kattints ide!

Kategóriák
Golyós lávakő karkötő 0,8-as
2.100 Ft

Golyós lávakő karkötő 0,8-as

2.100 Ft
Kapható választék:
Méret:

0,8 cm-es csiszolt lávakő golyókból álló erős, gumis karkötő. 

Kérjük a lenyíló listából válassza ki a szükséges méretet! Amennyiben extra nagy vagy extra kicsi karkötőre lenne szüksége, kérjük írja be a megjegyzésbe!

A lávakő ásványnak tulajdonított legfontosabb jótékony hatások:

  • sejtek anyagcseréjére jótékony hatás
  • keringés serkentése
  • immunrendszer erősítése, megfelelő méregtelenítés
  • relaxáció, test és lélek megnyugtatása
  • illatosítóként funkcionál
  • férfiasság erősítője
Gyártó: Ásványcenter

Leírás

Milyen ásvány ez? Az ásványról...

A lávakő már az indiánok szokásaihoz is szorosan kapcsolódott, ezért az egyik legismertebb ásványnak mondható. Az obszidiánhoz hasonlóan számos pozitív tulajdonsága van.

Mire jó?

A lávakő megszilárduló, folyékony lávából keletkezik. A Föld belsejéből tör a felszínre, így rengeteg fontos elemet tartalmaz, melyek szervezetünk egészségét segítenek biztosítani. Ezek a nyomelemek javítják a sejtek anyagcseréjét, serkentik a keringést, ami az immunrendszer erősítéséhez és méregtelenítéséhez vezet. Kiváló relaxációhoz, megnyugtatja a testet és lelket egyaránt. Energizálja testi és lelki működésünket egyaránt. Illóolajat csepegtetve rá megtartja annak illatát, így a lávakövet illatosítóként is lehet használni. A férfiak egyik köve, a férfiasság erősítője.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.