Kategóriák
Lávakő karkötő sólyomszemmel és macskaszemmel
2.990 Ft

Lávakő karkötő sólyomszemmel és macskaszemmel

2.990 Ft
Kapható választék:
Méret:

0,8 cm-es csiszolt golyókból álló erős, gumis karkötő. Férfi és női méretben is kapható!

férfiak ásványai között tartják számon a macskaszemet,sólyomszemet és a lávakövet is. Mindegyik különböző területen nyújt jótékony hatást, mint pl. az önbizalom növelése, a memória javítása, a férfiasság erősítése, a stressz csökkentése, az egyensúly megtalálása, vagy pénzügyi gyarapodás.

Gyártó: Ásványcenter

Leírás

A lávakőről:

A lávakő már az indiánok szokásaihoz is szorosan kapcsolódott, ezért az egyik legismertebb ásványnak mondható. Az obszidiánhoz hasonlóan számos pozitív tulajdonsága van.

Mire jó?

A lávakő megszilárduló, folyékony lávából keletkezik. A Föld belsejéből tör a felszínre, így rengeteg fontos elemet tartalmaz, melyek szervezetünk egészségét segítenek biztosítani. Ezek a nyomelemek javítják a sejtek anyagcseréjét, serkentik a keringést, ami az immunrendszer erősítéséhez vezet. Kiváló relaxációhoz, megnyugtatja a testet és lelket egyaránt. Illóolajat csepegtetve rá megtartja annak illatát, így a lávakövet illatosítóként is lehet használni. A férfiak egyik köve, a férfiasság erősítője.  

A sólyomszemről:

Lelőhelyei: Dél-Afrika, Nyugat-Ausztrália, USA (Kalifornia), India, Mianmar.

Mire jó?

Energiát ad, erősíti a testet. Fájdalomcsillapító hatása van, s kiváló nyugtató ásvány. Védelmezi viselőjét, segít a célok megvalósításában, a vágyaink elérésében. Pozitív hatással van a légutakra és a tüdőre. Szemproblémák és fejfájás alkalmával is érdemes használni. Segít a keringési problémák javításában. 

A macskaszemről: 

Főbb lelőhelyei Srí Lanka, Brazília, Madagaszkár, Zimbabwe.

Mire jó?

Erősíti a légutakat és a tüdőt. Jó hatással van az ízületekre és a csontozatra. Segít porckorong problémánál, lumbágónál, reumánál, térdízület-gyulladásnál. Jó méregtelenítő kő, serkentő hatással bír. Alkalmazható letargia ellen, tulajdonosának motivációt biztosít. Szintén javasolt szemproblémák esetén. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.