Kategóriák
Rózsakvarc karkötő csillogó virág medállal
2.990 Ft

Rózsakvarc karkötő csillogó virág medállal

2.990 Ft
Kapható választék:
Méret:

Ha igazán szép és tartalmas ajándékot szeretne, akár magának, akár szeretteinek, ez tökéletes választás!

0,8 cm-es golyókból álló rózsakvarc karkötő csillogó virág medállal és elegáns köztes elemekkel.

A rózsakvarc kifejezetten hölgyek ásványa, a nőiesség erősítője. Az egyik legismertebb ásvány. Számos jótékony hatása mellett az asszonyok, lányok és csecsemők védelmező kövének is tartják.

A rózsakvarc ásványnak tulajdonított legfontosabb jótékony hatások:

  • általános erősítés
  • kisgyermekek védőköve, női betegségek, terhesség alatti támogatás
  • bőrproblémák okozta fájdalmakra, vérszegénység
  • szeretet köve, nyugalom elérése
  • szépség fogalmának átértékelése, negatív gondolatok kiürítése
Gyártó: Ásványcenter

Leírás

Milyen ásvány ez? A rózsakvarcról...

A rózsakvarc a legismertebb ásványok közé tartozik. Nevét színéről kapta, melyet a beépülő mangán és titán okoz. Főként tömeges állapotban található, nagyon ritka a kristályos változata és ha elő is fordul, a kristályok nagyon aprók. Jelentős lelőhelyei: Madagaszkár, Brazília, Oroszország.

Mire jó?

A rózsakvarc a három általános erősítő ásvány egyike. (hegyikristály, ametiszt) A kismamák és kisgyermekek védőköve. Különböző női betegségek megoldására is jótékonyan hat, valamint a terhesség folyamán kifejezetten ajánlott a használata. Bőrproblémák esetén is javasolt a használata, ugyanis enyhít a bőrproblémák okozta fájdalmakat. Mangán, titán és szilícium tartalmának köszönhetően vérszegénység esetén jótékony hatást fejt ki a betegség okozta problémákra. A rózsakvarc a szeretet köve, a nyugalom jelképe az ásványok között. A rossz időszakok idején, segítségével az ember képessé válhat átértékelni a szépség fogalmát. Ha rossz kapcsolatba kerül valakivel, ha kavarognak a gondolatok a fejében, ez a kő segít kiüríteni a negatív gondolatokat és visszaállítja a helyes ítélőképességet. A rózsakvarc a bika és a mérleg csillagjegy szerencseköve.

A virág szimbólum...

A virág szimbólum ősidők óta ismert. A szeretet, a szerelem, a vágy, a hűség és az elismerés jelképe. Sok esetben ajándékozunk virágot annak, aki közel áll hozzánk, vagy csupán tiszteletünk jeléül. A virágok színe és formája hatással van ránk, ezért az energia megtestesítőjeként is tekinthetünk rájuk.  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.