Kategóriák
Rózsakvarc relax medál csakra kristályokkal
3.490 Ft

Rózsakvarc relax medál csakra kristályokkal

3.490 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Választott szín:

Rózsakvarc relax medál csakra kristályokkal. A relax szimbólum csakra kövei ólomkristályokból készültek! A kristályokat tartalmazó rész anyaga nikkelmentes fém ötvözet.

A medál méretei:

Rózsakvarc ásvány: 1,5 cm széles és 3,5 cm magas; Relax szimbólum: 2,3 cm széles, 2 cm magas.

Gyártó: Ásványcenter

Leírás

Milyen ásvány ez? Az ásványról...

A rózsakvarc a legismertebb ásványok közé tartozik. Nevét színéről kapta, melyet a beépülő mangán és titán okoz. Főként tömeges állapotban található, nagyon ritka a kristályos változata és ha elő is fordul, a kristályok nagyon aprók. Jelentős lelőhelyei: Madagaszkár, Brazília, Oroszország.

Mire jó?

A rózsakvarc a három általános erősítő ásvány egyike. (hegyikristály, ametiszt) A kismamák és kisgyermekek védőköve. Különböző női betegségek megoldására is jótékonyan hat, valamint a terhesség folyamán kifejezetten ajánlott a használata. Bőrproblémák esetén is javasolt a használata, ugyanis enyhít a bőrproblémák okozta fájdalmakat. Mangán, titán és szilícium tartalmának köszönhetően vérszegénység esetén jótékony hatást fejt ki a betegség okozta problémákra. A rózsakvarc a szeretet köve, a nyugalom jelképe az ásványok között. A rossz időszakok idején, segítségével az ember képessé válhat átértékelni a szépség fogalmát. Ha rossz kapcsolatba kerül valakivel, ha kavarognak a gondolatok a fejében, ez a kő segít kiüríteni a negatív gondolatokat és visszaállítja a helyes ítélőképességet. A rózsakvarc a bika és a mérleg csillagjegy szerencseköve.

Mi a csakra?

A csakrák testünk energia központjai. Olyan helyek, ahol különösen erősen érezzük az energiáinkat, itt dolgozzuk fel a külvilág impulzusait. Kommunikációs központoknak, energia generátoroknak, az emberi test erőközpontjainak tekinthetjük őket. A csakra szó szanszkrit eredetű, amely India és a Himalája ősi szent nyelve volt. Jelentése: kerék, energiaörvény. A 7 csakra: 1. koronacsakra, 2. homlokcsakra, 3. torokcsakra, 4. szívcsakra, 5. napfonatcsakra, 6. szakrálcsakra, 7. gyökércsakra.

Mi a relaxáció?

A rendszeres meditáció és relaxáció rendkívül jótékony hatással bír. A testi és szellemi frissesség megőrzése érdekében érdemes hetente alkalmaznunk, hiszen ilyenkor mindent kizárhatunk és elmélyülhetünk saját gondolatainkban. 

A rendszeres meditáció és relaxáció jótékony hatásai:

• nyugodtabb légzés, csökkenő vérnyomás, lassabb szívverés

• stressz csökkenése

• koncentráló képesség javulása

• érzelmek/érzések rendszerezése

• pozitív gondolkodás

• felfrissülés

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.