Kategóriák
Színes fényes achát karkötő közepes
2.690 Ft

Színes fényes achát karkötő közepes

2.690 Ft
Kapható választék:
Méret:

Viselj a vidám, nyári színekben pompázó színes achát karkötőt! A karkötőre elég csak ránézni, és máris jobb kedvre deríti viselőjét, a vélt jótékony hatások mellett!

0,8 cm-es színes achát gömbökből álló erős, gumis karkötő. 

Gyártó: Ásványcenter

Leírás

Milyen ásvány ez? Az achátról...

Az achát, az oxid-ásványok közé tartozó, olyan koncentrikusan héjas kalcedon, melybe opálanyag rakódik be. Rengeteg változata ismert (pl.: szemachát, tűzachát, romachát...) és rengeteg színben jelenik meg, napjainkban azonban az achátok festése (pl.: rózsaszínre) is népszerű. (Az ékszereken történő achát festés nem jár semmilyen szín vesztéssel.) Jelentős lelőhelyei: Németország, Brazília, Uruguay, Mexikó

Mire jó?

Az achátok főként az érzékszervi megbetegedések gyógyulását segítik elő, ugyanakkor mint minden kvarccsoportba tartozó ásvány kiváló immunrendszer erősítők. A szemes achát, ahogy a nevében is hordozza, látásproblémák esetén is hatásos lehet. Előszeretettel alkalmazzák fog- és csontrendszeri megbetegedésekre is. Az achátok gondolat tisztítók, segítenek koncentrálni (pl.: olvasási zavarok megoldására is jótékonyan hat). Gondolat tisztító hatásának köszönhetően depresszió és letargia ellen is alkalmazható. Az achát a bika, szűz és bak csillagjegyek szerencseköve.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.