Oldalunkon cookiekat használunk, hogy minél jobban hozzád illő felhasználói élményben legyen részed. További részletekért kattints ide!

Kategóriák
Türkinit mala karkötő
2.990 Ft

Türkinit mala karkötő

2.990 Ft
Kapható választék:
Méret:

A buddhizmus szerint a malák különleges, spirituális erővel bírnak, elősegítik a nyugodt lelki állapot elérését, a meditáció fontos kellékei. Türkinitből készült mala karkötő Buddhával. 

A türkinit ásványnak tulajdonított legfontosabb jótékony hatások:

  • szerencsekő
  • köhögésre, hörghurutra, torokgyulladásra, szamárköhögésre
  • tüdőgyulladás, nyelési zavarok és megfázás enyhítése
  • fogfájás, méregtelenítés, savtalanítás, fogyókúra, zsírégetés
  • lelki problémák feloldása, aura tisztítása, relaxációra, meditációra
Gyártó: Ásványcenter

Leírás

Mire jó? A türkinitről...

Az ókori perzsák úgy hitték, hogy szerencséje lesz annak, aki meglátja az újhold visszatükröződő fényét egy türkizen. A hiedelmek szerint, az egyik legjobb szerencsekő. A türkiz vagy a türkinit hatása rendkívül sokrétű. Használhatjuk köhögés és hörghurut, torokgyulladás, szamárköhögés, illetve tüdőbetegségek, tüdőgyulladások, nyelési zavarok és megfázás esetén is. Fogfájdalmak esetén is kifejti jótékony hatását, enyhíti a fájdalmakat, kellemetlenségeket. A türkinit segíti a szervezet méregtelenítését és savtalanítását, így rendkívül jó hatással van a vesére is. Elősegíti a fogyókúrát, a zsírégető tulajdonságának köszönhetően. Segít feloldani a lelki problémákat. Tisztítja és erősíti az aurát, óv a negatív energiától és rezgésektől, ezt bizonyítja, hogy régebbi korok emberei is alkalmazták a fekete mágia ellen. Fontos relaxációs és meditációs ásvány. A türkinit a nyilas, a halak, a mérleg és a vízöntő csillagjegyek szerencseköve.

Az ásvány és a csakrák kapcsolata...

A türkinit a gyökércsakra működésére gyakorol jótékony hatást. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.