Kategóriák
Csakra szett
4.980 Ft
3.990 Ft

Csakra szett

4.980 Ft
3.990 Ft
Kapható választék:
A karkötő mérete:

Csakra ásványokból álló szett. A karkötő erős, gumis damilból készült. Kérjük a lenyíló listából válassza ki a szükséges méretet! Ha nem választ méretet, átlagos 18-20 centiméteres karkötőt postázunk. Amennyiben extra nagy vagy extra kicsi karkötőre lenne szüksége, kérjük írja be a megjegyzésbe! A nyaklánc 50 cm hosszú, állítható méretű!

Gyártó: Ásványcenter

Leírás

A különböző ásványok és drágakövek, attól függően, hogy milyen elemek és nyomelemek építik fel őket, más-más amplitúdójú rezgéseket bocsátanak ki és a testünkkel való érintkezéskor más-más, parányi mennyiségű elemet adnak át a bőrünkön keresztül. A rezgések, az átadott elemek segíteni tudják szervezetünket a betegségek leküzdésében. Használjuk őket, legyenek a környezetünkben, mert erősítik mind testünket, mind lelkünket. Már az ókor emberei is sokféle ásványt alkalmaztak a gyógyulás érdekében, melyek számunkra, késői utódoknak is fontosak. (Egyiptomban és Mezopotámia területén az éltet minden területén alkalmazták az ásványokat.). A karkötők kifejezetten egy-egy területre koncentrálnak, az adott probléma kezelésére szolgáló ásványokból állnak. Mindemellett köveinket viselhetjük ékszerként, tarthatjuk magunknál használati tárgyként, ott lehet a kezünkben csiszolt vagy csiszolatlan formában. Bármelyik megoldás jó. Fontos tudni, hogy az ásványok, drágakövek jótékony hatása nem helyettesíti az orvosi, gyógyszeres kezelést! Az ásványok jótékony hatásai tudományosan nem bizonyítottak, csak ezzel a témakörrel foglalkozók megfigyelésein valamint évszázados hiedelmeken alapszanak.

Mi a csakra?

A csakrák testünk energia központjai. Olyan helyek, ahol különösen erősen érezzük az energiáinkat, itt dolgozzuk fel a külvilág impulzusait, "energiaáramlatait." Kommunikációs központoknak, az emberi test erőközpontjainak tekinthetjük őket. A csakra szó szanszkrit eredetű, amely India és a himalájai népek ősi szent nyelve volt. Jelentése: kerék, energiaörvény. Az emberi testben 7 csakrát különböztetünk meg: 

 1. gyökér csakra: jáspis, tigrisszem, korall, gránát, füstkvarc
 2. szakrális csakra: karneol, achát, korall
 3. napfonat csakra: citrin, napkő, jáspis, borostyán
 4. szív csakra: aventurin, malachit, jáde
 5. torok csakra: lápisz, kalcedon, szodalit, rózsakvarc, 
 6. homlok (harmadik szem) csakra: hegyikristály, opál, lápisz, tejkvarc
 7. korona csakra: ametiszt, hegyikristály

A szettben a legfontosabb csakra-ásványok találhatóak: 

 • hegyikristály
 • ametiszt
 • lápisz
 • aventurin
 • citrin
 • karneol
 • jáspis

A 7 csakra ásvány jótékony hatása:

Hegyikristály: mindenre jó, immunrendszer erősítő, akaraterő, pozitív gondolkodás.

Ametiszt: legkedveltebb szerencsekő, véd a rontásoktól, memória javító, akaraterő fokozó, cukorbetegség, elhízás, immunrendszer erősítő.

Lápisz: megnyugtatja a testet és lelket egyaránt, idegek, harmonizál, légúti panaszok, bőrbetegségek, csakrák.

Aventurin: bőr köve, leégés, bélproblémák, zsíranyagcsere, fogyókúra, nyugtató hatás testi és lelki téren.

Citrin: gyomor és belek, hasnyálmirigy, cukorbetegség, koleszterinszint, méregtelenítés, tisztítás, pénz köve, szerencsét hoz.

Karneol: vérszegénység, vérnyomás problémák, koleszterinszint, reumatikus és ízületi panaszok, máj, lép, láz csillapítása.

Jáspis: minden területen jótékony hatás, emésztési és gyomorproblémák, méregtelenítő kő, vércukorszint, akaraterő, ellenálló képesség, keringés, vitalitás köve, vonzerő.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.