Termékek Menü

Hegyikristály szett

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.180 Ft
1.490 Ft

Hegyikristály nyakláncból és hegyikristály karkötőből készült szett. A nyaklánc hossza 45 centiméter, mely lánchosszabbítóval 50 centiméterre hosszabbítható. A karkötő erős, gumis damilból készült. 

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Hegyikristály fülbevaló Hegyikristály fülbevaló
800 Ft
Hegyikristály fülbevaló Hegyikristály fülbevaló
900 Ft
Hegyikristály roppantott fülbevaló Hegyikristály roppantott fülbevaló
800 Ft

Leírás

Milyen ásvány ez? Az ásványról...

A hegyikristály a kvarcok színtelen változata. Az ásványok közül az egyik legismertebb, legmeghatározóbb ásvány. Ezt bizonyítja, hogy számtalan hiedelem kapcsolható a kőhöz.  A görögök azt tartották, hogy a hegyikristályok az Alpok magas csúcsainak dermesztő hidegében felolvaszthatatlan jéggé fagyott vízből keletkeztek, ezért nevezték el az ásványt kristallosnak, azaz jégnek.

Mire jó?

A hegyikristályt omnipotens ásványnak, azaz mindenre jó, mindenre alkalmazható ásványként tartjuk számon. Kiváló immunrendszer-erősítő, bizonyos kultúrákban már az ókorban is "kihasználták" az ásványnak ezt a tulajdonságát. A samanisztikában "világító kő"-nek, a látnoki képesség eszközének tartják, mely a látható és láthatatlan közötti közbenső szintet képviseli. A navajók hite szerint a hegyikristály idézte elő, hogy a Nap az első sugarait a Földre vesse. Fokozza az akaraterőt, elősegíti a pozitív gondolkodást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!